Powerboost 650W 80+ Kullanılır Mı?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
1. senedir kullanıyorum sıkıntı çıkartmadı kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu Abartıldığı kadar kötü mü?
sistem
Rtx3070 r5-5600
Kesinlikle önermeyeceğim bir PSU. Bana göre belli başlı markalar harici PSU kullanmamak gerekiyor sonuçta sistemi taşıyan parça , binanın kolonu gibi kolon giderse bina da yıkılır.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Kasamda aktif kullanıyorum Tekrar alacaksınız alınmaz Msi,Aerocool,CorsaAir,Asus gibi markalara bakın.

KS

arda7744

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kesinlikle önermeyeceğim bir PSU. Bana göre belli başlı markalar harici PSU kullanmamak gerekiyor sonuçta sistemi taşıyan parça , binanın kolonu gibi kolon giderse bina da yıkılır.
teşekkürler

Kasamda aktif kullanıyorum Tekrar alacaksınız alınmaz Msi,Aerocool,CorsaAir,Asus gibi markalara bakın.
hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? Bir de sorunsuz çalışıyor değiştirmeye gerek var mı sizce

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Aktif olarak kullandığınız Power sağlamsa hiç gerek yok, bizde 7-8 tane sistem mevcut parça alırken farklı markalar alıp deniyoruz. Powerboost taktığımız sistem ara ara anlık siyah ekran veriyor bunu da diğer kasaya takıp denediğimizde anladık,4-5 aydır kullanıyoruz ama değiştirmeyi düşünüyoruz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri