- Tepki
- 5
İtopyadaki yaz fırsatlarından Rtx3050 lili sistemi aldım içinde powerboost psu var heryerde c4 vs diyorlar hiç mi sıkıntısız kullanan yok illa değişmesimi lazım?
Evet hocam illa değişmesi lazım.İtopyadaki yaz fırsatlarından Rtx3050 lili sistemi aldım içinde powerboost psu var heryerde c4 vs diyorlar hiç mi sıkıntısız kullanan yok illa değişmesimi lazım?
Ne önerirsinizEvet hocam illa değişmesi lazım.
Bütçenizi alabilir miyim ?Ne önerirsiniz
Bütçe nedirNe önerirsiniz
Şuan bütçem yok bütün paramı pcye yatırdım önümüzdeki 2-3 aya anca alabilirimBütçenizi alabilir miyim ?
Anlıyorum şu an ne öneri yapsam boş şuan söylediğim 800 TL olan psu 2 3 ay sonra 1000 TL olurŞuan bütçem yok bütün paramı pcye yatırdım önümüzdeki 2-3 aya anca alabilirim
Sharkoon shp650den şaşma hocamİtopyadaki yaz fırsatlarından Rtx3050 lili sistemi aldım içinde powerboost psu var heryerde c4 vs diyorlar hiç mi sıkıntısız kullanan yok illa değişmesimi lazım?
Kısa vadede sorun olacağını sanmam yani bir süre idare edebilir. Ama uzun vadede sorun çıkarabilir tabi.İtopyadaki yaz fırsatlarından Rtx3050 lili sistemi aldım içinde powerboost psu var heryerde c4 vs diyorlar hiç mi sıkıntısız kullanan yok illa değişmesimi lazım?
Sharkoon shp650den şaşma hocam
Tamamdır teşekkürlerHocam Fsp,Cooler master psu öneriyorum hocam hem kaliteli hemde sağlam.