Powerboost Psu Neden Alınmaz?

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba iyi forumlar,

Geçen bilgisayarcının birine sordum Power Boost PSU satıyormuş 4000 liraya. Fiyat uygun geldi ama internette araştırınca kötü bir üne sahip, önyargılı bakıyor herkes. Açıkçası bu marka tercih edilirmi yoksa farklı markalaramı bakayım?

PSU'da tek sıkıntım modülerlik, Tam modüler olsa ne olur olmasa? Çok dikkate almaya gerek varmı bu tam modüler olanların yoksa, modüler olmayan psularda iş görürmü?

Çalıştığım yerdede powerboost markadan var açıkçası dinamitmidir, dostmudur bilemedim.
Cevaplarsanız sevinirim
.

bilgiedin1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba iyi forumlar,

Geçen bilgisayarcının birine sordum Power Boost PSU satıyormuş 4000 liraya. Fiyat uygun geldi ama internette araştırınca kötü bir üne sahip, önyargılı bakıyor herkes. Açıkçası bu marka tercih edilirmi yoksa farklı markalaramı bakayım?

PSU'da tek sıkıntım modülerlik, Tam modüler olsa ne olur olmasa? Çok dikkate almaya gerek varmı bu tam modüler olanların yoksa, modüler olmayan psularda iş görürmü?

Çalıştığım yerdede powerboost markadan var açıkçası dinamitmidir, dostmudur bilemedim.
Cevaplarsanız sevinirim
.
powerboost çok kaliteli bir psu değil yani bozulmaya el verişli bir power msi veya corsair tercih edebilirsin tam modüler felan olmasına gerek yok onlar sadece kablo karmaşası düzgün dursun diye üretilmiş normal bi msi 80+ alarak kullanabilirsin ama benden tavsiye o powerlere pek yanaşma

KS

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
powerboost çok kaliteli bir psu değil yani bozulmaya el verişli bir power msi veya corsair tercih edebilirsin tam modüler felan olmasına gerek yok onlar sadece kablo karmaşası düzgün dursun diye üretilmiş normal bi msi 80+ alarak kullanabilirsin ama benden tavsiye o powerlere pek yanaşma

Tamam hocam teşekkür ederim iyi akşamlar.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Merhaba iyi forumlar,

Cevaplarsanız sevinirim
.
Powerboost=Ucuz yollu C4
İçinde No-name birleşenler kullanılıyor ve genellikle çinde merdiven altı üretilip üstüne etiket basılıyor çok kalitesiz psu'ları var çoğu korumasıda yok o 80+ ibaresi sahte bile olabilir.

KS

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Powerboost=Ucuz yollu C4
İçinde No-name birleşenler kullanılıyor ve genellikle çinde merdiven altı üretilip üstüne etiket basılıyor çok kalitesiz psu'ları var çoğu korumasıda yok o 80+ ibaresi sahte bile olabilir.

Teknobiyotikte Raijintek Cratos Lite var 1000 wattlık onu alsam yeterli olur muhtemelen.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba iyi forumlar,

Cevaplarsanız sevinirim
.
4000TL'ye hangi modeli olduğuna bağlı. TOP tier denilebilecek ürünlerini( Warrior, Forza, Rage gibi) SAMA üretiyor. Yalnız yinede alınabilir değil o fiyatlardan. Orta yollu veyahut düşük bütçeli ürünlerine asla bulaşmayın zaten.

Son düzenleme:

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bölgemde fazla elektrik kesintisi olmuyor ama yıldırıma karşı ne olur olmaz diye almayı düşünüyorum.
Yıldırım yakınınıza düşerse zaten bilgisayar değil direkt binanın tesisatı yanar. PSU'nun içinde MOV varsa genelde pek de gerekli değil gerilim korumalı priz. Yalnız yoksa clamping değeri düşük bir tane alman iyi olur.

KS

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Fazla bile olur hocam içinde yüksek kalitede bileşenler kullanılmış.

Çoğu sağlam psu'da gerek yok bende Cougar var 1.5 senedir her türlü durumda hiçbir sıkıntı yok.

Hocam seagatedan kalma alışkanlık almışken tam alayım diyorsun birdahada psuya bulaşmayayım diyorsun bizimkisi o hesap.

Yıldırım yakınınıza düşerse zaten bilgisayar değil direkt binanın tesisatı yanar. PSU'nun içinde MOV varsa genelde pek de gerekli değil gerilim korumalı priz. Yalnız yoksa clamping değeri düşük bir tane alman iyi olur.

Gerilim korumalı, akım korumalı ikisi farklı şeylermi? Tunçmatikin 300 liralık akım korumalıkları var mesela.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri