Prime95 Ve Funmark Testleri Hk.

Rennie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba sistemi yeni aldım aşağıya linkini ekliyorum funmark testinde ekran kartı için 30 dakika çalıştırdım 68 dereceyi geçmedi fakat prime testinde işlemci 95 dereceyi gördü ara ara yükselip inip 85-90 arasına doğru sabitledi stok fan için bu değer normal mi?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
95 derecede throttle yapmaya başlar.

Soğutucu montajını kontrol edin, sorun yoksa stok fan yetmiyor olabilir.

Bios'ta PBO ayarını kapatmak işe yarayabilir.

KS

Rennie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Thorottle nedir anlamadım ama gördüğüm kadarıyla montajda pek bir problem görülmüyor yine akşam kontrol edeceğim akşam oyun kurabilirsem bakayım onlarda kaç olacak sıcaklık.

Peki bu işlemci için bu sıcaklık stok fan ile normal mi normal kullanımda gördüğüm kaldarıyla 45-50 civarında gezmekte oyun denemeleri yapamadım halen sadece prime95 ile 10-15dk sistemi yordum funmark ile de 30 dakika.

Son düzenleme:
KS

Rennie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
95 derecede throttle yapmaya başlar.

Soğutucu montajını kontrol edin, sorun yoksa stok fan yetmiyor olabilir.

Bios'ta PBO ayarını kapatmak işe yarayabilir.
Hocam CS2'de deneme yaptım anlık bir 95 dereceyi görüp tekrardan kendini 68-75 arasına sabitledi normal mi?
oyunları kurup deneyeceğim ama anlık yükseliyor sonra sabitliyor gibi geliyor devamlı orda durmuyor gibi.

KS

Rennie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

bunu gördüm inceleme olarak tek fark 4070 mevcut ama cpu sıcaklığına baktığım zaman cs go vs olsun benden aşağıda aynı kasa vs fakat ben 78-80 derecelerde gezerken stok fanda incelemede daha aşağıda normal midir?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri