Profesyonel e-spor monitör tavsiyesi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar şu an elimde Acer markasının 165Hz 0.5 ms bir monitörü var. Beğenmediğim kısımları renk, ve Hz. Monitörü alalı 9-10 ay oldu ve o zamanlar 165 bana çok ideal geliyordu. Fakat şu anda 240Hz ya da 280Hz monitör arıyorum.(renk benim için çok önemli, şimdiki monitörümde hem ekran kartından hem de monitöün ayarlarından renk kontrast ayarlarını fullemeeme rağmen az).aklımda ASUS VG259QM monitörü var. İndirime girdiğinde alabilirim. Hemen almayacağım. İyi sosyaller. Belirli bir bütçem yok, en optimum monitör hangisiyse atarsanız sevinirim.
Not: ASUS VG259QM monitörünü bilgisayar almadan önce gittiğim internet kafede uzun bir süre kullandım ve hem renk olarak hem de Hz olarak memnun kaldım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar şu an elimde Acer markasının 165Hz 0.5 ms bir monitörü var. Beğenmediğim kısımları renk, ve Hz. Monitörü alalı 9-10 ay oldu ve o zamanlar 165 bana çok ideal geliyordu. Fakat şu anda 240Hz ya da 280Hz monitör arıyorum.(renk benim için çok önemli, şimdiki monitörümde hem ekran kartından hem de monitöün ayarlarından renk kontrast ayarlarını fullemeeme rağmen az).aklımda ASUS VG259QM monitörü var. İndirime girdiğinde alabilirim. Hemen almayacağım. İyi sosyaller. Belirli bir bütçem yok, en optimum monitör hangisiyse atarsanız sevinirim.
Not: ASUS VG259QM monitörünü bilgisayar almadan önce gittiğim internet kafede uzun bir süre kullandım ve hem renk olarak hem de Hz olarak memnun kaldım.
Dediğiniz ürün iyi

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Dediğiniz ürün iyi
almam çok zor olsa da bu monitörü de çok önerdiler.Eğer bütçem çıkarsa bu: https://www.itopya.com/benq-zowie-2...mium-tn-fhd-pivot-espor-gaming-monitor_u14890

çıkmazsa da asus olanı alırım iyi forumlar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Evet Benq e sporcular kullanıyor ve TN panel eğer 165Hz deki renkleri sevmediyseniz bunu da sevmezsiniz ben 3 yıldır TN panel kullanıyorum alıştım artık ofisde IPS panel kullanıyorum arada çok fark var.
bahsettiğim renk kavramı tamamıyla kontrast bu videoda
gameplay kısmına bir göz atın,incelemeyi yapan adam kontrast ayarlarını yapmış ve oyun bu hale gelmiş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri