Ps 5 Satıp Elektrikli Motor Almalı Mıyım?

Artac EVRAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ps 5 imi satıp motor almayı planlıyorum ama almakta istemiyorum babama aldırmak istiyorum almaz almıyor çalışıp alıcam okul açılıyor 1 hafta kaldı elektrikli motor almak zorundayım okul antrenman vs. şehir içi cok yere gidiyorum birde oyuncu sistemim var o bana yeter diyorum ama playstation yeri bi ayrı oluyor napmalıyım cıkmazda kaldım

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Bu tür olaylar sana bağlı kanka sat desek satmak istemessin satma desek neden hocam dersiniz sizin kararınız tamamen

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Ama benim kararım bu oyunlar gelip geçici heves bende araç almayı düşünüyorum alacağım zaman satardım sistemimi

KS

Artac EVRAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ama benim kararım bu oyunlar gelip geçici heves bende araç almayı düşünüyorum alacağım zaman satardım sistemimi
Ps 5i büyük hevesle aldım oyunlarda sarmamaya başladı artık oyun fiyatlarıda arttı zaten ama satmakta istemiyorum arada kaldım satsam mı satmasam mı diye

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Ps 5i büyük hevesle aldım oyunlarda sarmamaya başladı artık oyun fiyatlarıda arttı zaten ama satmakta istemiyorum arada kaldım satsam mı satmasam mı diye
Yani hocam ps5i satsanız onun fiyatı yükselcek satmasanız taşıtların fiyatı yükselcek burda kullanım amacı dahil olayı hemde hangisini daha aktif kullancaksanız onu alın

KS

Artac EVRAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Satacağım sanırım alıcıda var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri