Arkadaşlar yarın inşallah PlayStation 5'im elime ulaşacak fakat hiçbir monitör veya tvm yok. Sıfır 2K120+Hz almak istediğimde iş bayağı uzuyor fakat ikinci elden benim için uygun fiyata 1 adet
PlayStation'da oynayacağım oyunlar %90 hikayeli AAA oyunlar. (RDR 2, gowr, Spider-Man 2, Horizon 2, Cyberpunk 2077 vs) bu oyunlar herhalde 60 FPS'den yukarı oynanmıyor emin olmasam da. Bundan yola çıkarsanız sizce 2K60Hz bu monitör bana yeterli olur mu? Fiyatı gerçekten oldukça uygun ve hoparlörü de varmış. 2K60+Hz monitör için en az 3 4 hafta daha beklemem gerekecek buna gerek var mı sizce? 4K 60 Hz monitör mevzusu ise içime sinmiyor testlere baktığımda 2K vs 4K'ta 2K çok daha avantajlı görünüyor FPS konusunda ve çok az fark oluyor gibi. Tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar.
Açıkçası 1080p çok ucuz fakat hiç düşünmedim bile 1440p bile çok daha kaliteli görünüyor diye.
ViewSonic VA2719-2K-smhd 27" QHD
Monitör bulabildim.PlayStation'da oynayacağım oyunlar %90 hikayeli AAA oyunlar. (RDR 2, gowr, Spider-Man 2, Horizon 2, Cyberpunk 2077 vs) bu oyunlar herhalde 60 FPS'den yukarı oynanmıyor emin olmasam da. Bundan yola çıkarsanız sizce 2K60Hz bu monitör bana yeterli olur mu? Fiyatı gerçekten oldukça uygun ve hoparlörü de varmış. 2K60+Hz monitör için en az 3 4 hafta daha beklemem gerekecek buna gerek var mı sizce? 4K 60 Hz monitör mevzusu ise içime sinmiyor testlere baktığımda 2K vs 4K'ta 2K çok daha avantajlı görünüyor FPS konusunda ve çok az fark oluyor gibi. Tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar.
Açıkçası 1080p çok ucuz fakat hiç düşünmedim bile 1440p bile çok daha kaliteli görünüyor diye.
Son düzenleme: