Ps5 Için Tv Vs Monitör

KS

4070TiWindforce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Evet ondan bahsettim ve milisaniye farkları var o yüzden monitör daha mantıklı

Hocam ikisinide alabiliyorsaniz bütçeniz var ise alın niye soruyorsunuz kiiiii biz bütçeniz yok sandikkk o yüzden monitörü önerdik sadece bütçe var ise ikisinide alın derim ps5 evde yatiyordur zaten sizde
Hocam ps5+PC+TV+monitör alcam ama alacağım TV'den duvar için ayak çıkıyor mu bilmiyorum.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Hocam ps5+PC+TV+monitör alcam ama alacağım TV'den duvar için ayak çıkıyor mu bilmiyorum.
Her TV'den çıkıyor rahat olun duvara montaj aletleri çıkıyor hatta aldığınız mağaza veya site kendisi montaj yapmaya geliyor bizde öyle oldu 55 inç TV almıştık adamlar tvyi getirince kendileri montajladilar duvara ilkte sordular tabi siz mi yapmak istersiniz sonra diye yani içinden çıkıyor duvar montaj aletleri çıkmasa bile o kadar pahalı değil

KS

4070TiWindforce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Her TV'den çıkıyor rahat olun duvara montaj aletleri çıkıyor hatta aldığınız mağaza veya site kendisi montaj yapmaya geliyor bizde öyle oldu 55 inç TV almıştık adamlar tvyi getirince kendileri montajladilar duvara ilkte sordular tabi siz mi yapmak istersiniz sonra diye yani içinden çıkıyor duvar montaj aletleri çıkmasa bile o kadar pahalı değil
Hocam peki OLED mi yoksa Crystal UHD mi? Bence TV'ye gerek yok hocam OLED bişi alırsam PC'ye para yetmiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri