bütçesi yetiyorsa neden olmasın ikisinide alabilirİkisinide bütçesi yetiyormus ikisinide alsın bence
bütçesi yetiyorsa neden olmasın ikisinide alabilirİkisinide bütçesi yetiyormus ikisinide alsın bence
Hocam ps5+PC+TV+monitör alcam ama alacağım TV'den duvar için ayak çıkıyor mu bilmiyorum.Evet ondan bahsettim ve milisaniye farkları var o yüzden monitör daha mantıklı
Hocam ikisinide alabiliyorsaniz bütçeniz var ise alın niye soruyorsunuz kiiiii biz bütçeniz yok sandikkk o yüzden monitörü önerdik sadece bütçe var ise ikisinide alın derim ps5 evde yatiyordur zaten sizde
Duvar icin ayak max 500 tl tanesiHocam ps5+PC+TV+monitör alcam ama alacağım TV'den duvar için ayak çıkıyor mu bilmiyorum.
Her TV'den çıkıyor rahat olun duvara montaj aletleri çıkıyor hatta aldığınız mağaza veya site kendisi montaj yapmaya geliyor bizde öyle oldu 55 inç TV almıştık adamlar tvyi getirince kendileri montajladilar duvara ilkte sordular tabi siz mi yapmak istersiniz sonra diye yani içinden çıkıyor duvar montaj aletleri çıkmasa bile o kadar pahalı değilHocam ps5+PC+TV+monitör alcam ama alacağım TV'den duvar için ayak çıkıyor mu bilmiyorum.
Hocam peki OLED mi yoksa Crystal UHD mi? Bence TV'ye gerek yok hocam OLED bişi alırsam PC'ye para yetmiyor.Her TV'den çıkıyor rahat olun duvara montaj aletleri çıkıyor hatta aldığınız mağaza veya site kendisi montaj yapmaya geliyor bizde öyle oldu 55 inç TV almıştık adamlar tvyi getirince kendileri montajladilar duvara ilkte sordular tabi siz mi yapmak istersiniz sonra diye yani içinden çıkıyor duvar montaj aletleri çıkmasa bile o kadar pahalı değil
Hocam bütçe meselesi dediğim gibi 2 tane TV monitör almak yerin 1 tane monitör alabilirsiniz uhd 165 Hz 1ms falan 32 inç falanHocam peki OLED mi yoksa Crystal UHD mi? Bence TV'ye gerek yok hocam OLED bişi alırsam PC'ye para yetmiyor.