Bende az önce yt den baktım normal miş.Normal her hangi bir sorun yok
ssd olmadan çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz, görüntü alırsınız ancak disk olmadığı için hata verir sadeceBende az önce yt den baktım normal miş.
20dk dir uzay montaj yapmaya uğraşıyorum ssd şuan kargoda acaba ssd olmadan sadece çalışıp çalışmadığına bakabilir miyim sistemin yani bios ekranı falan
normalOrda 1 uç eksik bu normalmi? Kabloları baktigimdada oraya giden bir kablo bulunmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 15117
Hocam parçaları taktım gücü açtım ama ne ekran kartının nede psunun fani dönüyorssd olmadan çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz, görüntü alırsınız ancak disk olmadığı için hata verir sadece
Anakarttan şase yaparak güç verebilirsin, örnek videoyu bırakıyorum aşağıyaHocam parçaları taktım gücü açtım ama ne ekran kartının nede psunun fani dönüyor
Bu fazla isinmadiklari icinmi oluyo
Yani düğme olmadığı için nasıl calistircam
Ekran kartın varsa ekran kartına hdmı kablosunu takacaksın.Denedim hepsini oldu şuan fanlar dönüyor
Peki ekrana görüntü gelmesi için ne yapicam
Normal, boyle olur hep.Orda 1 uç eksik bu normalmi? Kabloları baktigimdada oraya giden bir kablo bulunmuyor
Orda 1 uç eksik bu normalmi? Kabloları baktigimdada oraya giden bir kablo bulunmuyor