Psu Dan Ateş Çıktı

XpBor_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
PSU nün fanı dönmüyordu ben her zaman ki gibi küçük torna vida ile döndürmeye çalışıyordum ama ters hareket yaptım ateş çıktı sonra PC kapandı açılmıyor du PSU ztn eski idi o çöp oldu ama sistem bı zarar gördümü bilmiyorum sizce yeni PSU alsam 500 w lık çalırmı PC

Modeli Casper FSP250-50HMN

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
PSU nün fanı dönmüyordu ben her zaman ki gibi küçük torna vida ile döndürmeye çalışıyordum ama ters hareket yaptım ateş çıktı sonra PC kapandı açılmıyor du PSU ztn eski idi o çöp oldu ama sistem bı zarar gördümü bilmiyorum sizce yeni PSU alsam 500 w lık çalırmı PC

Gecmis olsun hocam umarim baska bisey olmamistir. Bilgisayar bilesenleriniz nedir ona gore Psu önerisi yapabiliriz

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
İlk önce biyerden denemelik bir PSU bulup dene sistem açılıyorsa düzgün sertefikali bir PSU al ucuza kaçma sisteme zarar verebilir

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

benimde eski sistimde psu böyle fanı dönmüyordu yardım ederek döndürüyordum simdi bi acayım dedim hiç dönmüyor artık kullanmadıgım icin yatıyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Siz duran parçayı çalıştırarak kendi içinde enerji oluşturdunuz , keşke yapmasaydınız. Bundan sonra kalitesiz ürün almayın ve yanlış hareketlerde bulunmayın. Rastgele bir 500w alınmaz , yine riskli.

KS

XpBor_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Şimdi PSU almalımıyım sistem çalışırmı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri