sistemizin ne ona göre söyliyelim ama 80+ olduğu için bronze sertifikası vardır sorun olmaz diye düşünmekteyimMerhaba thermaltake versa t25 550w 80+ 3.0 mid tower kasanın yanında gelen psu kaliteli midir? Sisteme herhangi bir zarar verir mi? Bilgisi olan var mı?
DAnın son sistemi hocamsistemizin ne ona göre söyliyelim ama 80+ olduğu için bronze sertifikası vardır sorun olmaz diye düşünmekteyim
tamam hocam iyidir da nın içindeyse sizi patlatmaz öyle bir risk yaratmazDAnın son sistemi hocam
+80 ne demek oluyor bilmiyorum daÇok aman aman bir ürün değil. Birebir kodu olmadığı için tam inceleyemiyorum ürünü. Kullanabilirsiniz thermaltake genelde düşük bütçede alınabilecek seçeneklerden oluyor. +80 yazması bronze olduğu anlamına gelmez bu arada. Ürün sadece +80 bir ürün.
Enerji verimliliğini gösterir ve farklı sertifikalara sahip olabilir (kötüden iyiye sıralayacak olursak) 80+, 80+ bronze, 80+ gold, 80+ platinium vb. Duvardan daha az elektrik çekmesini sağlar. Buzdolaplarındaki A+++ gibi düşün. Ayrıca bir PSU'nun sadece sertifikasına bakılmaz, sağladığı korumalarına da bakılmalıdır. Parça kalitesi de önemlidir ki çoğu kişi buna bakmadan alır. Bilgisayarın en önemli bileşenlerinden biridir.+80 ne demek oluyor bilmiyorum da