Psu iyi mi?

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba thermaltake versa t25 550w 80+ 3.0 mid tower kasanın yanında gelen psu kaliteli midir? Sisteme herhangi bir zarar verir mi? Bilgisi olan var mı?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba thermaltake versa t25 550w 80+ 3.0 mid tower kasanın yanında gelen psu kaliteli midir? Sisteme herhangi bir zarar verir mi? Bilgisi olan var mı?
sistemizin ne ona göre söyliyelim ama 80+ olduğu için bronze sertifikası vardır sorun olmaz diye düşünmekteyim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Çok aman aman bir ürün değil. Birebir kodu olmadığı için tam inceleyemiyorum ürünü. Kullanabilirsiniz thermaltake genelde düşük bütçede alınabilecek seçeneklerden oluyor. +80 yazması bronze olduğu anlamına gelmez bu arada. Ürün sadece +80 bir ürün.

KS

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Çok aman aman bir ürün değil. Birebir kodu olmadığı için tam inceleyemiyorum ürünü. Kullanabilirsiniz thermaltake genelde düşük bütçede alınabilecek seçeneklerden oluyor. +80 yazması bronze olduğu anlamına gelmez bu arada. Ürün sadece +80 bir ürün.
+80 ne demek oluyor bilmiyorum da

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
+80 ne demek oluyor bilmiyorum da
Enerji verimliliğini gösterir ve farklı sertifikalara sahip olabilir (kötüden iyiye sıralayacak olursak) 80+, 80+ bronze, 80+ gold, 80+ platinium vb. Duvardan daha az elektrik çekmesini sağlar. Buzdolaplarındaki A+++ gibi düşün. Ayrıca bir PSU'nun sadece sertifikasına bakılmaz, sağladığı korumalarına da bakılmalıdır. Parça kalitesi de önemlidir ki çoğu kişi buna bakmadan alır. Bilgisayarın en önemli bileşenlerinden biridir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri