PSU Kabloları Hatalı mı ? [RESİMLİ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FrknBzkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar. Yeni almış olduğum güç kaynağımı sıfır kapalı kutu iken açtım. PSU kabloları içerisinde PCI-e Kabloları, Güç Kablosu ve CPU kablolarında şu şekilde bir durumla karşılaştım. Satın aldığım firma herhangi bir hata olmadığını bu şekilde olması gerektiğini, fazdan dolayı olduğunu söyledi fakat hala kafamda soru işareti var, çünkü takılacağı yerdeki erkek uçlar tam iken dişi girişlerin eksik olması kafamı karıştırdı.
Ayrıca PCI-e kablosu 3 tane varken 2'si bu şekilde iken 1 tanesi tamamı dolu şeklinde bununda 2080 ti gibi güçlü kartın desteğinden dolayı öyle olduğu söylediler.

PSU'da Anakart kablosu, PCI-e ve CPU kablolarında aynı yuvaya 2 adet kablo girişi olduğu için yuvalarda eksik giriş görülüyor. Resimlerde gösterdim.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Resim linklerini kopyala-yapıştır şeklinde açabilirsiniz.

hizliresim.com/5YkAqV
hizliresim.com/Nvejyb
hizliresim.com/B8m2I2
hizliresim.com/Gzunqs

KS

FrknBzkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam bunlar doğru. Bildiğim kadarıyla akım dengelemesi adına yapılan birşey. Benim güç kaynağında da öyle :)

Faz ile alakalı falan dendi aldığım yerde bana da ama anakart ve ekran kartındaki yuva girişlerinde bu boşlukların olduğu yer dolu olduğu için kafa karıştırıcı oldu o yüzden doğru mu merak ettim. Sıkıntı yok doğru diyorsunuz yani :)

KS

FrknBzkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
İnternette ufak bir araştırma yaparsan göreceksin. Diğer kullanıcılarında aynı şekilde :)

İnternette ekstra çok detay bulamadım. Ama tanıdığım sorduğum bilen kişilerde aynı şekilde bu şekilde olması gerektiğini hata olmadığını söylediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri