Psu kargoda sorun yasamis iade etmeli miyim?

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Amazon dan siparis verdiğim güç kaynagı kargoda zarar görmüş ve satıcı WhatsApp üzerinden iletisime gecti ve bana kutusunun zarar gördüğünü üründe bir sıkıntı olmadığını baska bir kutu ile göndermesinin sorun olup olmayacagın sordu ne yapmaliyim iade edmeli miyim?

Veteran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ya aslında bu biraz size kalmış bir durum. İçinize sinmeyecekse tabiki iade edin. Eğer içinize sinecekse benim kutuyla bir işim yok, benim için içerisindeki önemli o çalışıyorsa problem yok diyorsanız kalabilir diye düşünüyorum. Son takdir tabiki de sizin. Bu konunun sadece bir açısı tabi onu da belirteyim. Diğer ihtimal ve durumları düşünüp hesaplamak size kalmış. Ben olsam sıfır aldığım bir ürün ise özellikle kapalı kutu olması benim için elzemdir. İçime sinmezdi. Yasak değil ise satıcı ismini de öğrenmek isterim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Amazon dan siparis verdiğim güç kaynagı kargoda zarar görmüş ve satıcı WhatsApp üzerinden iletisime gecti ve bana kutusunun zarar gördüğünü üründe bir sıkıntı olmadığını baska bir kutu ile göndermesinin sorun olup olmayacagın sordu ne yapmaliyim iade edmeli miyim?
Hangi satıcıdan aldınız. Kargo ya yurt dışından/başka yerden geldi soruyor ya da çok fazla zarar görmüş kutu topu size atıyor. Satıcı bilindikse video kaydıyla denyip bakabilirsiniz. Fiyat farkı pek yoksa başka yerden veya satıcıdan tercih etmek daha iyi olur.

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Ya aslında bu biraz size kalmış bir durum. İçinize sinmeyecekse tabiki iade edin. Eğer içinize sinecekse benim kutuyla bir işim yok, benim için içerisindeki önemli o çalışıyorsa problem yok diyorsanız kalabilir diye düşünüyorum. Son takdir tabiki de sizin. Bu konunun sadece bir açısı tabi onu da belirteyim. Diğer ihtimal ve durumları düşünüp hesaplamak size kalmış. Ben olsam sıfır aldığım bir ürün ise özellikle kapalı kutu olması benim için elzemdir. İçime sinmezdi. Yasak değil ise satıcı ismini de öğrenmek isterim.

Benimde aklima aksi durumlar gelior ve sistemim daha tam deyil 4-5 aya nasipse tam olacak canimı sıkan bi durum olsun istemiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20221205_191234.jpg
    IMG_20221205_191234.jpg
    50.4 KB · Görüntüleme: 10

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri