Psu Önerisi - Asus Rog Thor P2 1200W Vs Thermaltake Toughpower Pf1 Argb 1200W

KereMete52

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar,

High-End bir sistem toplama sürecindeyim, PSU olarak Asus Rog Thor P2 1200w modelini istiyorum ama piyasada yok ve gelecek gibi de durmuyor... Alternatif olarak Thermaltake PF1 modelini gözüme kestirdim. ikisi de Platinum sertifikalı PSU'lar, bu 2 modeli deneyimleyen arkadaşlar, yorumlarınız nedir bu 2 model hakkında, Asus için biraz daha beklemeli miyim? Kullanacağım kasa da Thermaltake Core P6 bu arada.

Teşekkürler.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba arkadaşlar,

High-End bir sistem toplama sürecindeyim, PSU olarak Asus Rog Thor P2 1200w modelini istiyorum ama piyasada yok ve gelecek gibi de durmuyor... Alternatif olarak Thermaltake PF1 modelini gözüme kestirdim. ikisi de Platinum sertifikalı PSU'lar, bu 2 modeli deneyimleyen arkadaşlar, yorumlarınız nedir bu 2 model hakkında, Asus için biraz daha beklemeli miyim? Kullanacağım kasa da Thermaltake Core P6 bu arada.

Teşekkürler.
Bütçeniz nedir ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler.
FSP almanı öneririm. PSU konusunda Asus ve Thermaltakeden önde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri