Psu yanar mı

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Vok friday hazır sistem alanlardanım içinde rampage reaction kasa var peki psu cod mw2 2022 falan oynarken yanar ve bileşenleri yakar mı

Vok friday hazır sistem alanlardanım içinde rampage reaction kasa var peki psu cod mw2 2022 falan oynarken yanar ve bileşenleri yakar mı
Yük altına girse

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Besleyebilecek güçteyse böyle bir şey bulunmuyor. Voltaj dengesizliğinde bir problem olursa veya sistemde kısa devre olursa problem yaratabilir. Onun dışında gücü parçalara yetiyorsa yük altına girmesi problem değil.

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Besleyebilecek güçteyse böyle bir şey bulunmuyor. Voltaj dengesizliğinde bir problem olursa veya sistemde kısa devre olursa problem yaratabilir. Onun dışında gücü parçalara yetiyorsa yük altına girmesi problem değil.
3060ti Ryzen 5600 600w 80+

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,003
İyi bir ürün değil orasını net söyleyebilirim. Patlama olayına gelirsek PSU 'larda kapasitör patlaması meydana gelebilir ama çok sık olan bir şey değildir. Ben olsam kesinlikle riske atmadan değiştirirdim. Ama karar size ait. Bir süre idare eder ama ilk fırsatta değiştirin.

TLP

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Yanmak yakmak her PSU için zordur, şu an için bütçen yoksa onunla idare etmeye bak. Bütçen varsa belirt önerelim.

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Yanmak yakmak her PSU için zordur, şu an için bütçen yoksa onunla idare etmeye bak. Bütçen varsa belirt önerelim.
Hocam şuan yok min yok 3ay kullanmak gerekir 900tl psu 2yıl gamepower psu kullandım belki günde 10kere elektrikler gitmiştir sıkıntı yaşamadım

Hocam şuan yok min yok 3ay kullanmak gerekir 900tl psu 2yıl gamepower psu kullandım belki günde 10kere elektrikler gitmiştir sıkıntı yaşamadım
Ama dediğim gibi bu 3060ti yük altında yanar mı

Cardatore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Peki ups kullanmaktır daha yararlı yoksa psu yu degistirmekmi

TLP

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28

Ama dediğim gibi bu 3060ti yük altında yanar mı
Yuk altinda yanmak diye bir sey imkansiz derecesinde zor, 3 ay idare eder.

hmzzya78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
İdarelik kullanılır, eğer çok rahatsız hissederseniz akım korumalı prizle kullanın.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
613
bu 3060ti yük altında yanar mı
Yük altında kartın çekebileceği maksimum Watt değeri 200-210W civarıdır. İşlemci desen 65W. En baba oyunda bile yük altına soksanız ekstradan OC yapmadıktan sonra PSU zorlanmaz bile. Ancak PSU parça kalitesizliğinden veya arızadan dolayı sisteme yanlış voltaj gönderirse işte o zaman bir şeyler yanabilir. Bu olursa akım korumalı priz bile kurtarmaz. Sonuçta o prizler şebekeden gelen elektriği kontrol ediyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri