Psu Yanık Plastik Kokusu Ve Hafif Erimiş Kablo

FraudeVZeynel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
image.jpg
Merhaba. Yaklaşık 1 yıl önce saytın aldığım GameForce GF700 isimli PSU’dan yanık plastik kokusu almaya başladım. Şüphelenip içini açtığımda görselde belirttiğim siyah ve yuvarlak cisimin kablolara doğru eğilip temas ettiğini ve bir kablonun dış katmanını hafif erittiğini gördüm. PSU konusunda pek bilgim yok, elimle kabloya temas eden cisimi düzelttim. Fakat takıp kullanma konusunda şüpheliyim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

image.jpg

Kablodaki aşınma azda olsa 2. Görselde tam ortada belli oluyor.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
Değiştir derim kesinlikle kullanma sağlam bir PSU al böyle dandik modeller sisteminede zarar verebilir.

• Beğen
Reactions: GNU

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
sanırım psu'nuz 700w.

bütçenizi aşarmı bilmiyorum ama aşağıdaki psu sanıyorum evladiyelik olur:

bütçe açısından daha keskin bir iş yapmak daha uygun fiyatlı modelleri değerlendirmek isterseniz yabancı kaynakların psu testlerini çok güzel harmanlayıp kalite puanı verdiği bir liste var:

aldığınız psu bu listede a tier mi b tier mi c tier mi bakın. ona göre seçiminizi yapın. Son 3 yıldır tier A psu ile verdiğim herhangibir cihazın herhangibir parçası garantiye gitmedi. 0 problem. (Tabi bu bir yasa değil. Sorun çıkmaz garantisi değil ama sorun yaşama şansınızı çok azaltıyor bunu belirtmek için anlattım.)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri