Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Yaklaşık 1 yıl önce saytın aldığım GameForce GF700 isimli PSU’dan yanık plastik kokusu almaya başladım. Şüphelenip içini açtığımda görselde belirttiğim siyah ve yuvarlak cisimin kablolara doğru eğilip temas ettiğini ve bir kablonun dış katmanını hafif erittiğini gördüm. PSU konusunda pek bilgim yok, elimle kabloya temas eden cisimi düzelttim. Fakat takıp kullanma konusunda şüpheliyim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Kablodaki aşınma azda olsa 2. Görselde tam ortada belli oluyor.
NZXT C750 Bronze 750W PA-7B2BB-EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
bütçe açısından daha keskin bir iş yapmak daha uygun fiyatlı modelleri değerlendirmek isterseniz yabancı kaynakların psu testlerini çok güzel harmanlayıp kalite puanı verdiği bir liste var:
aldığınız psu bu listede a tier mi b tier mi c tier mi bakın. ona göre seçiminizi yapın. Son 3 yıldır tier A psu ile verdiğim herhangibir cihazın herhangibir parçası garantiye gitmedi. 0 problem. (Tabi bu bir yasa değil. Sorun çıkmaz garantisi değil ama sorun yaşama şansınızı çok azaltıyor bunu belirtmek için anlattım.)