Psu'dan Cizirti Sesi̇ Gelmesi̇

sallasalla10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR PSU'DAN TIZ,CIZIRTI SESİNE BENZER SES GELİYOR BU SES NE ARTIYOR NE AZALIYOR MASAÜSTÜNDE DURURKEN BİLE AYNI SES CS 2 YE GİRERKEN BİLE AYNI TONDA SES GELİYOR KASANIN BULUNDUĞU ODANIN 2 YAN ODASINA GEÇİYORUM SES ORAYA KADAR ŞİDDETLİ GELİYOR KASAYI GAMİNG.GEN.TR DEN YENİ ALDIM 1 HAFTA OLDU İADE ETMEK İSTEMİYORUM SİZE ATACAĞIM LİNKTEN VİDEOYU İZLEYİP ÇÖZÜM ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM YARDIMCI OLUN LÜTFEN

video

ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR PSU'DAN TIZ,CIZIRTI SESİNE BENZER SES GELİYOR BU SES NE ARTIYOR NE AZALIYOR MASAÜSTÜNDE DURURKEN BİLE AYNI SES CS 2 YE GİRERKEN BİLE AYNI TONDA SES GELİYOR KASANIN BULUNDUĞU ODANIN 2 YAN ODASINA GEÇİYORUM SES ORAYA KADAR ŞİDDETLİ GELİYOR KASAYI GAMİNG.GEN.TR DEN YENİ ALDIM 1 HAFTA OLDU İADE ETMEK İSTEMİYORUM SİZE ATACAĞIM LİNKTEN VİDEOYU İZLEYİP ÇÖZÜM ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM YARDIMCI OLUN LÜTFEN

video

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Powerin içindeki bobin,kapasitör vs. birinde sorun var demekki. Yapılacak bi şey olmaz Powerlerden anlayan,bi tamirciye götürseniz ,açıldığı anda garantisi ölür. Mecburen servise yollayacaksınız.

KS

sallasalla10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Powerin içindeki bobin,kapasitör vs. birinde sorun var demekki. Yapılacak bi şey olmaz Powerlerden anlayan,bi tamirciye götürseniz ,açıldığı anda garantisi ölür. Mecburen servise yollayacaksınız.
hocam kasayı yan yatırınca bu sesden eser kalmıyor valla anlamadım ne yapcağımı

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
psu nun üst tarafından bi kablo geçiyor o mu fana değiyor acaba ?

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Fanın yataklamasında ileri geri bi boşluk var. Bu boşluk bazen bi şekilde artıp öne daha fazla geliyor. Powerin önünde tel ızgara varmı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri