PSU'dan gelen cızırtı sesi ?

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Psu markası Corsair RM750i henüz 1 aylık bir psu. Son zamanlarda farkına vardım düşük bir seste cızırtı çıkarıyor. Bazen duruyor bazen artıyor sizce sorun ne olabilir ?

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Corsairin bir çok modelinde böyle bir sorun varmış aynı iki elektrik kablosunu uç uca değdirince oluşan cızırtıya benziyor normalde çok farkedilen bir ses değil kasa şuan masamın üstünde olduğundan gece vakti ortam sessizleşince duvardan yansıma yapıyor ve 30 cm yanına geldiğinde sesi duyabiliyorsun

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdi onunla mı uğraşayım bu 1 ay içerisinde idare edemez mi projeler var sorun çıkarır mı

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birde baktım bu psu'dan ses geldiği için dikkat edince hdd biraz sesli çalışıyor ekran kartından da kasa kapalıyken çok farkedilmeyecek kadar Coil Whine sesi geliyor. Ekran kartının derecesi yükseldikçe ses oluşmaya başlıyor, normal çalışmada yok. ETS2 menüde hafifken oyuna girince birden artış oluyor. Psu'dan da kaynaklı olabilir mi? zaten araştırdığım kadarıyla birçok ekran kartında mevcutmuş eğer çok ses yoksa zaten zararı yokmuş yazıyordu. Kısacası sesli sessiz gelmesi biraz şansmış.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
bilgisayar yük çekmeye başladıkça ses yükseliyor. akımla alakalı bir sıkıntı olabılır. bır an once aldıgın yerle ırtıbata gecmenı tavsıye ederım dostum

İletişime geçtim iade tamir isteği oluşturduğumda kargo kodu göndereceklerini anlaşmalı kargo şirketiyle ücretsiz gönderim yapabileceğimi söylediler. Sadece Psu ile güç kablosunu göndermem yeterli olur heralde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri