- Tepki
- 0
win 11 e geçip win 10 a dondüm ve battlefield 5 oyununda daha lobiye girmeden hata vermeye başladı sonrasında steam PUBG oyununda girdikten biraz sonra oyunun içindeyken atmaya başladı. İki oyundada aynı nvlddmkm hatasını alıyorum
hata kodları :
nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor.
Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.
Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi: \Device\0000006b
Error occurred on GPUID: 2900
İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı
birde oyunlardan aldığım hatayla alakasını çözemediğim tpm hatası var gün içinde belli aralıklarla geliyor :
Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen, kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun
yardımcı olur musunuz ?
hata kodları :
nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor.
Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.
Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi: \Device\0000006b
Error occurred on GPUID: 2900
İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı
birde oyunlardan aldığım hatayla alakasını çözemediğim tpm hatası var gün içinde belli aralıklarla geliyor :
Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen, kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun
yardımcı olur musunuz ?