Pubg Ve Bf 5 Nvlddmkm Hatası

tahir erdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
win 11 e geçip win 10 a dondüm ve battlefield 5 oyununda daha lobiye girmeden hata vermeye başladı sonrasında steam PUBG oyununda girdikten biraz sonra oyunun içindeyken atmaya başladı. İki oyundada aynı nvlddmkm hatasını alıyorum

hata kodları :

nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor.

Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi: \Device\0000006b

Error occurred on GPUID: 2900

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı

birde oyunlardan aldığım hatayla alakasını çözemediğim tpm hatası var gün içinde belli aralıklarla geliyor :

Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen, kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun

yardımcı olur musunuz ?

Ekli dosyalar

• pubg hata 1.png
    pubg hata 1.png
    23.3 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2023-01-25 220504.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-25 220504.png
    341.8 KB · Görüntüleme: 7
  • tpm hata.png
    tpm hata.png
    20.7 KB · Görüntüleme: 9

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Tpm devre dışı bırakıp deneyin.

KS

tahir erdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

tahir erdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
başaka forumlarda ram frekans ve voltajı xmp den çıkartıp teker teker frekansları deniyerek çözmüş acaba ben ramin frekans değerini ve voltajını nasıl ayarlamalıyım

ram" 2x adata xpg ddr4 3200mhz "

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
win 11 e geçip win 10 a dondüm ve battlefield 5 oyununda daha lobiye girmeden hata vermeye başladı sonrasında steam PUBG oyununda girdikten biraz sonra oyunun içindeyken atmaya başladı. İki oyundada aynı nvlddmkm hatasını alıyorum

hata kodları :

nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor.

Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi: \Device\0000006b

Error occurred on GPUID: 2900

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı

birde oyunlardan aldığım hatayla alakasını çözemediğim tpm hatası var gün içinde belli aralıklarla geliyor :

Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen, kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun

yardımcı olur musunuz ?
Hocam bildiğim kadarıyla bu nvlddmkm hatası ekran kartından dolayı oluşan bir problem. Bende de oluyordu ve hala çözemedim, çoğu oyunu oynayamıyorum. Driverları falan güvenli modda tamamen silip yeniden kurmayı deneyin. Olmadı işin ehli microsoft ile görüşmenizi tavsiye ederim. Yardımcı olacaklardır.

KS

tahir erdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
isterseniz xmp kapatıp deneyin hocam direk.
yaptım onu hatta ram değerlerini teekr teker değişirip denedim sonuç aynı

Hocam bildiğim kadarıyla bu nvlddmkm hatası ekran kartından dolayı oluşan bir problem. Bende de oluyordu ve hala çözemedim, çoğu oyunu oynayamıyorum. Driverları falan güvenli modda tamamen silip yeniden kurmayı deneyin. Olmadı işin ehli microsoft ile görüşmenizi tavsiye ederim. Yardımcı olacaklardır.
suan onlarada yazdım 1 kez döndüler ama suan ses yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri