- Tepki
- 0
Agalar sistemimdeki parçalarla yapılmış oyun testlerine baktığımda 1080p düşük ayarlarda 180-210 arasında git gel yapan bir fps almam gerektiğini varsaydım hangi testi izlesem sonuclar bu şekildeydi ancak kendim oyuna girince 90-110 aras gezen hatta yer yer drop olduğunda 55-65 seviyelerine düşen fpslerde oynuyorum.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (Coldpower 94P2F)
Ekran kartı: MSI Geforce RTX 3060 TI 8GB GAMINGX
Ram: Crucial 8x2 16 GB 3200Mhz (cl22 olması lazım + xmp profili desteği yok)
Anakart: Asus Prime B550M-K
sistemimde r5 5500 vardı ondaki fps muhabbetini zaten kabullenmiştim işlemcinin yapısı öyleydi geçenlerde 5600e yükselttim bütün bios ayarlarını (ram frekansları) chipset driverlarını hazır hale getirdim hiçbir eksiğim yok.
sonuç olarak bi format atmayı falan mı deneyeyim sıfırdan bir pc almışcasına yoksa bunun bir çözümü var mı? bahsi geçen test videosundan bir kareyi ekledim (herhangi bir teste bakabilirsiniz sonuç çok değişmiyor)
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (Coldpower 94P2F)
Ekran kartı: MSI Geforce RTX 3060 TI 8GB GAMINGX
Ram: Crucial 8x2 16 GB 3200Mhz (cl22 olması lazım + xmp profili desteği yok)
Anakart: Asus Prime B550M-K
sistemimde r5 5500 vardı ondaki fps muhabbetini zaten kabullenmiştim işlemcinin yapısı öyleydi geçenlerde 5600e yükselttim bütün bios ayarlarını (ram frekansları) chipset driverlarını hazır hale getirdim hiçbir eksiğim yok.
sonuç olarak bi format atmayı falan mı deneyeyim sıfırdan bir pc almışcasına yoksa bunun bir çözümü var mı? bahsi geçen test videosundan bir kareyi ekledim (herhangi bir teste bakabilirsiniz sonuç çok değişmiyor)