Soru Qcy T13 Bağlantı Sorununu

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşın önerisi üzerine ''QCT-T13'' Kulaklık satın aldım, dün ellime ulaştı bu kulaklık fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ben bluetooth dan bağlayacağım zaman 2 cihaz buluyor. Aşağıda ki, resim gibi sağ kulaklığı bağlayınca sol dan ses çıkmıyor sol kulaklığı bağlayınca bu sefer sağ kulaklık dan ses çıkmıyor. Buna gerçekten bir anlam veremedim ben artı olarak da QCY APK'sini yükledim onda da aynı şekilde bağlantı sağlanmadı daha önce böyle bir olay yaşayan varsa bana yardımcı olur musunuz? Lütfen.

Ekli dosyalar

• IMG_0062.png
    IMG_0062.png
    116.2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_0063.png
    IMG_0063.png
    255.5 KB · Görüntüleme: 6

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşın önerisi üzerine ''QCT-T13'' Kulaklık satın aldım, dün ellime ulaştı bu kulaklık fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ben bluetooth dan bağlayacağım zaman 2 cihaz buluyor. Aşağıda ki, resim gibi sağ kulaklığı bağlayınca sol dan ses çıkmıyor sol kulaklığı bağlayınca bu sefer sağ kulaklık dan ses çıkmıyor. Buna gerçekten bir anlam veremedim ben artı olarak da QCY APK'sini yükledim onda da aynı şekilde bağlantı sağlanmadı daha önce böyle bir olay yaşayan varsa bana yardımcı olur musunuz? Lütfen.
Bluetooth ayarlarından eşleştirilen kulaklığı tamamen kaldırın, unutun.
Kulaklıkları şarj kutusuna koyun ve kapağı varsa kapatın, 8-10 saniye bekleyin.
Bir süre bekledikten sonra her iki kulaklığı da kutudan çıkarın.
Eğer şarjları varsa kulaklıklar açılmış olmalı. İkisine birden basılı tutun ve 40-45 saniye kadar o şekilde bekleyin.
Yaklaşık 40 saniye sonra kulaklıkların ledleri birkaç kez hızlı hızlı yanıp sönecek ve ikiside tamamen kapanacak.
İkisi de kapalıyken öncelikle sağ kulaklığı açın ve telefonunuzla eşleştirin.
Sağ kulaklık eşleştikten sonra sol kulaklığı açtığınızda otomatik olarak sağ kulaklıkla eşleşecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri