Soru R5 5600 Rx6700Xt Hazır Sistem Gaminggentr

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
bende aynı sistemi almıstım b550 rgb ram ve kasa degisip 18.600 e almıstım o zaman iyi demislerdi forumda şimdi nasıldır bilemiyorum
Hocam iyi ki karşılaştık Rx6700xt beni biraz korkutuyor siz kullanıyorsunuz şuan sanırım hiç hata aldınız mı ? Ya da oyunlara girişte size bir hata verdi mi. İlk defa AMD ekran kartı kullanacağım sizde bir sorun çıktı mı yazarsanız çok sevinirim.

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam iyi ki karşılaştık Rx6700xt beni biraz korkutuyor siz kullanıyorsunuz şuan sanırım hiç hata aldınız mı ? Ya da oyunlara girişte size bir hata verdi mi. İlk defa AMD ekran kartı kullanacağım sizde bir sorun çıktı mı yazarsanız çok sevinirim.
bende daha hiç bişey olmadı ama arkadaşta 6650xt var onda her gün driver siliniyo modelden modele değişiyo olabilir driver sorunları dedigim gibi ben daha hiçbir hata almadım

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
bende daha hiç bişey olmadı ama arkadaşta 6650xt var onda her gün driver siliniyo modelden modele değişiyo olabilir driver sorunları dedigim gibi ben daha hiçbir hata almadım
Hocam ekran kartınızın markası nedir? Asus xfx ?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
bence pc hocasının sistemi bekleyin

Mustafaceken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kendim kullanıyorum bire bir aynı sistem hata falan almadım sıkıntı yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri