Öneri R5 5600 Soğutucu Öneri̇si̇?

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
arkadaşlar merhaba 5600 işlemcim var yazın soğutucu almayı düşünüyorum ama nasıl bir soğutucu alacağıma karar veremedim sıvı soğutucu mu? yoksa kule tipimi? veya başka tip soğutucu varmıdır? hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler..

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,475
arkadaşlar merhaba 5600 işlemcim var yazın soğutucu almayı düşünüyorum ama nasıl bir soğutucu alacağıma karar veremedim sıvı soğutucu mu? yoksa kule tipimi? veya başka tip soğutucu varmıdır? hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler..
kule tipi yeterli olur hem de daha uzun ömürlü olur

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,475
farkları tam olarak nedir hocam? kule tipiyle sıvı soğutucunun
Sıvı soğutmalar genel de daha iyi soğutur ama bakımı zahmetli su değişme vs.
Kaliteli kule tipleri de sıvı soğutma kadar performans verir ve bakımı daha kolay fanlarını temizlemen yeterli olur. Hem kasa için de daha az yer kaplar hem de daha uygun fiyatlı.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
https://www.gelbura.com/urun/id-coo...0mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting

kullandıgınız islemci kule tipi yeterli olur , sıvı sogutucu gereksiz olur ve bunun bakımıda zahmetli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri