- Tepki
- 1
Bütce sıkıntısı yok ama çok da abartmayalım
Bütçe ne kadar ona göre kule tipi yerine sıvı soğutma ekliyelimBütce sıkıntısı yok ama çok da abartmayalım
Yani işlemci fiyatına sıvı soğutma olmasınBütçe ne kadar ona göre kule tipi yerine sıvı soğutma ekliyelim
2k yı geçmesin mi yani fiyatYani işlemci fiyatına sıvı soğutma olmasın
Evet2k yı geçmesin mi yani fiyat
@Greewe sabah bakarsın ben bulamadım pek iyi bir soğutucu 2k ya sen bulursun
Bazı sıvı soğutmalardan bile daha iyi performans veriyorBütce sıkıntısı yok ama çok da abartmayalım
prıme a 320m c modeline sıgarmıBazı sıvı soğutmalardan bile daha iyi performans veriyor
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende de aynısı var en baba oyunda 57 derece gördüm. Kasana sığarsa al. Ana kartın am4 sokat uyar ama kasana sığar mı bilmemBazı sıvı soğutmalardan bile daha iyi performans veriyor
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com