Selamlar,
Şu an stok soğutucu ile kullanıyorum. Sıvı soğutmaya çok ihtiyaç duyacak bir yükleme yapmıyorum. Sessiz çalışması önceliğim. Aşağıdaki bir kaç ürün arasında kararsız kaldım ? Arctic için 900 lira daha verilir mi yoksa Se-224xts yeterli olur mu ? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
www.gelbura.com
www.teknobiyotik.com
Şu an stok soğutucu ile kullanıyorum. Sıvı soğutmaya çok ihtiyaç duyacak bir yükleme yapmıyorum. Sessiz çalışması önceliğim. Aşağıdaki bir kaç ürün arasında kararsız kaldım ? Arctic için 900 lira daha verilir mi yoksa Se-224xts yeterli olur mu ? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranı

Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...

Moderatörün son düzenlenenleri: