Yardım R5 7500F Işlemci Boşta 65-70 Derece.

w00zy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba daha önce bu problemle karşılaşmadım. Yaklaşık 1 aydır PC'yi kullanıyorum ve işlemci sıcaklığıma rastgele bakayım istedim ve boşta 65-70 derecelerde gezdiğini gördüm. Cooler Master sıvı soğutma ile kullanıyorum. İşlemcim AMD 7500F.
Ekran görüntüsü 2025-12-12 231941.png

KS

w00zy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben şey sandım eskiden vardı 1 aydır kullanıyorum böyle bir problem olmadı dediğini sandım pardon

Peki şeye bakar mısın görev yöneticisinden arka plandaki çalışan uygulamalara
Herhangi bir sıkıntı göremiyorum onlarda da.Daha dün takır takır oynadığım pc şuan neden böyle saatlerdir çözemedim..

KS

w00zy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyunlara girdiğinde ne durumda peki acaba pompa mı arızalandı
Yani boşta bu sıcaklarda ise oyuna girmeye korktum biraz açıkçası.Pompa sesi geliyor ısı yüksek olduğu için fan seslerini de alıyorum ve pompanın hortumları da soğuk ama anlayamadım.

Sarmısakcafer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani boşta bu sıcaklarda ise oyuna girmeye korktum biraz açıkçası.Pompa sesi geliyor ısı yüksek olduğu için fan seslerini de alıyorum ve pompanın hortumları da soğuk ama anlayamadım.
Bi oyuna girmeyi dener misin şöyle diyim işlemci öyle hemen yanan bişe değil işlemci aşırı ısındığı an kendini kapatır pc reset atar

KS

w00zy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi oyuna girmeyi dener misin şöyle diyim işlemci öyle hemen yanan bişe değil işlemci aşırı ısındığı an kendini kapatır pc reset atar
Windows defenderdan virüs taraması yaptım ve Trojan:Win32/Yomal!rfn adlı bir trojan buldu ve tehdit engellendi yazıyor.Ama sıcaklarımda herhangi bir düşüş olmadı başka bir program ile tarattım temiz gözüküyor şuan.

Sarmısakcafer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Windows defenderdan virüs taraması yaptım ve Trojan:Win32/Yomal!rfn adlı bir trojan buldu ve tehdit engellendi yazıyor.Ama sıcaklarımda herhangi bir düşüş olmadı başka bir program ile tarattım temiz gözüküyor şuan.
Bence bi dediğimi dene sen cs ana menüye girsen bile yeter cs2

KS

w00zy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi dosya felan indirdin mi ne bilim grafik paketi olur ses paketi yada ne bilim bişe indirdin mi internet üzerinden
Evet o dosya üzerinde o yazdığım trojanı buldu windows defender ve temizledi.Şuan 45-50 bandında boşta bazen anlık fırlamalar oluyor.ama dosyayı indireli nerdeyse 1 hafta oldu ve hiç bir sıkıntı yaşamadım

Sarmısakcafer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet o dosya üzerinde o yazdığım trojanı buldu windows defender ve temizledi.Şuan 45-50 bandında boşta bazen anlık fırlamalar oluyor.ama dosyayı indireli nerdeyse 1 hafta oldu ve hiç bir sıkıntı yaşamadım
Ekran kartının sıcaklığı nedir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri