Merhaba daha önce bu problemle karşılaşmadım. Yaklaşık 1 aydır PC'yi kullanıyorum ve işlemci sıcaklığıma rastgele bakayım istedim ve boşta 65-70 derecelerde gezdiğini gördüm. Cooler Master sıvı soğutma ile kullanıyorum. İşlemcim AMD 7500F.
1 Aydır pcyi kullanıyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım.Soğutucuyu anakartın soketine doğru taktığından emin misin
Bakım yaptırdın mı peki1 Aydır pcyi kullanıyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım.
1 Ayda neyin bakımını yaptırıcam anlamadım ??Bakım yaptırdın mı peki
Ben şey sandım eskiden vardı 1 aydır kullanıyorum böyle bir problem olmadı dediğini sandım pardon1 Ayda neyin bakımını yaptırıcam anlamadım ??
Herhangi bir sıkıntı göremiyorum onlarda da.Daha dün takır takır oynadığım pc şuan neden böyle saatlerdir çözemedim..Ben şey sandım eskiden vardı 1 aydır kullanıyorum böyle bir problem olmadı dediğini sandım pardon
Peki şeye bakar mısın görev yöneticisinden arka plandaki çalışan uygulamalara
Oyunlara girdiğinde ne durumda peki acaba pompa mı arızalandıHerhangi bir sıkıntı göremiyorum onlarda da.Daha dün takır takır oynadığım pc şuan neden böyle saatlerdir çözemedim..
Yani boşta bu sıcaklarda ise oyuna girmeye korktum biraz açıkçası.Pompa sesi geliyor ısı yüksek olduğu için fan seslerini de alıyorum ve pompanın hortumları da soğuk ama anlayamadım.Oyunlara girdiğinde ne durumda peki acaba pompa mı arızalandı
Bi oyuna girmeyi dener misin şöyle diyim işlemci öyle hemen yanan bişe değil işlemci aşırı ısındığı an kendini kapatır pc reset atarYani boşta bu sıcaklarda ise oyuna girmeye korktum biraz açıkçası.Pompa sesi geliyor ısı yüksek olduğu için fan seslerini de alıyorum ve pompanın hortumları da soğuk ama anlayamadım.
Windows defenderdan virüs taraması yaptım ve Trojan:Win32/Yomal!rfn adlı bir trojan buldu ve tehdit engellendi yazıyor.Ama sıcaklarımda herhangi bir düşüş olmadı başka bir program ile tarattım temiz gözüküyor şuan.Bi oyuna girmeyi dener misin şöyle diyim işlemci öyle hemen yanan bişe değil işlemci aşırı ısındığı an kendini kapatır pc reset atar
Bence bi dediğimi dene sen cs ana menüye girsen bile yeter cs2Windows defenderdan virüs taraması yaptım ve Trojan:Win32/Yomal!rfn adlı bir trojan buldu ve tehdit engellendi yazıyor.Ama sıcaklarımda herhangi bir düşüş olmadı başka bir program ile tarattım temiz gözüküyor şuan.
Cs yüklü değil valorant bf6 falan yüklü şuandaBence bi dediğimi dene sen cs ana menüye girsen bile yeter cs2
Bi dene amacımız ordaki derecede stabilize durucak mıCs yüklü değil valorant bf6 falan yüklü şuanda
Valorant da ana menü ve alıştırmaya girip çıktım sadece maks 67 gördüm hiç bir oyunda veya programda bu dereceleri görmemiştimBi dene amacımız ordaki derecede stabilize durucak mı
Daha mı düşük oluyordu geneldeValorant da ana menü ve alıştırmaya girip çıktım sadece maks 67 gördüm hiç bir oyunda veya programda bu dereceleri görmemiştim
evet 55-60 bandında oluyordu pc res attım şuan 45 derecelerde fakat anlık fırlamalar oluyor 65-70 arasındaDaha mı düşük oluyordu genelde
Bi dosya felan indirdin mi ne bilim grafik paketi olur ses paketi yada ne bilim bişe indirdin mi internet üzerindenevet 55-60 bandında oluyordu pc res attım şuan 45 derecelerde fakat anlık fırlamalar oluyor 65-70 arasında
Evet o dosya üzerinde o yazdığım trojanı buldu windows defender ve temizledi.Şuan 45-50 bandında boşta bazen anlık fırlamalar oluyor.ama dosyayı indireli nerdeyse 1 hafta oldu ve hiç bir sıkıntı yaşamadımBi dosya felan indirdin mi ne bilim grafik paketi olur ses paketi yada ne bilim bişe indirdin mi internet üzerinden
Ekran kartının sıcaklığı nedirEvet o dosya üzerinde o yazdığım trojanı buldu windows defender ve temizledi.Şuan 45-50 bandında boşta bazen anlık fırlamalar oluyor.ama dosyayı indireli nerdeyse 1 hafta oldu ve hiç bir sıkıntı yaşamadım