işlemciyi yeni mi aldınız önceden beri elinizde var mıydıİşlemcim: AMD RYZEN 7 3700X 3.6 GHZ
MSI marka istiyorum, oyun için kullanacağım. Sorunsuz uyum sağlaması ve performans adına hangi modeli almam gerekir? + Sıvı soğutmada kullanmak istiyorum.
Bütçe: 5-10K arası.
işlemciyi yeni mi aldınız önceden beri elinizde var mıydı
kasa da mı alacaksınızelimde vardı, bu kartı aldım.
![]()
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kasa olarak nasıl bir şey almam gerek?
kasa da mı alacaksınız
sizin elinizde neler var şu an
sadece anakart ihtiyacınız mı var
başka ürünler de alacak mısınız
yahu hoocam gözünüzü seveyim neden böyle işlere girişiyorsunuzelimde işlemci, anakart, ram, hdd var baska bir sey yok. ekran kartı olarak bu uygun olurmu sizce bu ana karta?
![]()
MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16G OC 16 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16G OC 16 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
yahu hoocam gözünüzü seveyim neden böyle işlere girişiyorsunuz
elinizdeki ürünleri satsanız
daha yeni nesil hazır sistem toplanır
gereksiz harcamalar yapmayı mı seviyorsunuz
tamam daKendime değil cocuga topluyorum 4-5 sene ıdare etsın yeter.
Bak şu sistem şu an bu sitede 41k
daha uyguna bulacağın yerde vardır lakin 40k ya filan alınmaz bu sistem lakin
gaming gecesinde 3 haftadır 9060xt li sistem var
ki bu hafta da vardı
sistem ram kasa soğutucu konusunda daha düşük bileşenler içeriyor ben güncelledim
bu güncellenmiş hali ile 36-37 aralığında alınabiliyordu
sen anakart için 10k bütçem var demiştin
22k lık da ekran kartı attın ki bu sistemdeki ekran kartı daha iyi
TOPLAM 32K
Daha kasa psu da alacaksın bu sistemi çok kazançlı göstermek için kasa psu yu 5-6k demeyecem fiyat performans 3.5k diyelim etti 35.5k
elinde işlemci ram var bunları satsan bütçe genişleyecek
gamin gecesi indirimi veya başka bir sitenin indiriminden çok rahat alabilirdin böyle bir sistem
artık kurtulun şu marka sevdalarından
marka size herbirşeyi kazandırmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 43146
aciliyeti yoksa cumaya bekleyinhepsini iptal ettim, hazır sistem önerisiniz var ise bakabilirim, ya da hangi firmalardan kendım bakabilirim?