Kasa ölçülerine göre bu 2 modelden biri tercih edilebilir.Kankalar şimdi şöyle bı durum var elimde R7 5800x3D işlemci var bunun üstesinden gelecek fiyat performans bir sıvı soğutma önerisi olan var mı? simdiden teşekkür ederim.
Kanka pardon kasayı atmamisimKasa ölçülerine göre bu 2 modelden biri tercih edilebilir.
![]()
Cougar AQUA 280 CGR-AQUA-280 RGB 2 x Fan Sıvı CPU Soğutucusu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Cougar AQUA 360 Li Rgb 3xFan Sıvı Cpu Soğutucusu CGR-AQUA 360 - incehesap.com
ML-240 Öneririm f/p idi en son şu aralar fiyatlarına çok bakmadım.Kankalar şimdi şöyle bı durum var elimde R7 5800x3D işlemci var bunun üstesinden gelecek fiyat performans bir sıvı soğutma önerisi olan var mı? simdiden teşekkür ederim.
Ön panele bu 2 üründen biri takılabilir.Kanka pardon kasayı atmamisim
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...panel-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,648229753.html
Kasa bu knk
Ön panele bu 2 üründen biri takılabilir.
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Radyatör Boyutu 277 x 120 x 38mm Fan Devir Aralığı 200-1800 RPM (120mm), 1000-3000 RPM (40mm) Maksimum Hava Akımı 56,3 CFM Soğutucu Blok...www.teknobiyotik.com
üste takamaz miyim kanka![]()
Cougar AQUA 280 CGR-AQUA-280 RGB 2 x Fan Sıvı CPU Soğutucusu - incehesap.com
İlk attığım Artic sığmaz 2. si takılabilir.
Üste takamaz miyim kanka
Kanka peki nereye daha sağlıklı olur benim öğrendiğim kadarıyla sağ üste takip boruları sağdan verirsem daha sağlıklı olur diye duydum ama bilmiyorumİlk attığım Artic sığmaz 2. si takılabilir.
Üste takıp sağ taraftan, kasa önüne doğru gelecek şekilde montajlamak daha doğru diye görmüştüm. Yani boru yönü kasa önüne bakacak ve o taraftan işlemciye takılacak.Kanka peki nereye daha sağlıklı olur benim öğrendiğim kadarıyla sağ üste takip boruları sağdan verirsem daha sağlıklı olur diye duydum ama bilmiyorum
Üste takıp sağ taraftan, kasa önüne doğru gelecek şekilde montajlamak daha doğru diye görmüştüm. Yani boru yönü kasa önüne bakacak ve o taraftan işlemciye takılacak.