R9 380 Li sistem alınırmı?

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Biride 3300 e veriyor i7 3770 R7 265 16 gb ram kararsızım diğer parçaları söylemiyor bilmiyorum diyor gel gör falan dedi
İ7 3770 daha iyi işlemci FX 8350 den. 16 GB ram olması da baya iyi. Ama ekran kartı için aynı şeyi söyleyemem. R9 380 GTX 1050ti gücünde bir kart. R7 265 GTX 1050 gücünde. Ama sanırım ben i7 sistemi seçerdim. 16gb ram olması çok daha cazip ve işlemcinin iyi olması.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Apu sistem alsa sahibinden madem gidip test edip alıyor hem güncel hem de elde patlamaz . Ben şu an powercolor hd6870 kullanıyorum idarelik ama 6+6 pin güç çekiyor ikinci el kartlar düşüyor biraz daha bekleyip garantili mining çökmesi yapacağım, diyeceğim o ki eski amd kartlar susmaya çok hazır kartlar çoğu fırınlanıp fırınlanıp kullanılıyor hayata döneni satanlar çok :)

KS

Cattest22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Apu sistem alsa sahibinden madem gidip test edip alıyor hem güncel hem de elde patlamaz . Ben şu an powercolor hd6870 kullanıyorum idarelik ama 6+6 pin güç çekiyor ikinci el kartlar düşüyor biraz daha bekleyip garantili mining çökmesi yapacağım, diyeceğim o ki eski amd kartlar susmaya çok hazır kartlar çoğu fırınlanıp fırınlanıp kullanılıyor hayata döneni satanlar çok :)
Hocam sizce beklemelimiyim biraz daha hazır kartlar düşmüşken fiyatı ama i7 li olan sağlam

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam sizce beklemelimiyim biraz daha hazır kartlar düşmüşken fiyatı ama i7 li olan sağlam
Almadıysanız almayın (Bu kısım sizi ilgilendirmesin mining kart kendim alırım ama önermiyorum). Size önerim o paranın biraz üstüne çıkıp sahibinden de istanbul daysanız ya da olduğunuz yerde 3400g li apu sistemlere bakın vega 11 grafik birimi çok iyi 4 bin ya da 4500 lere zorlayıp güncel temiz sistem sahibi olun . 10 yıllık işlemci 5-6 yaş üstü sizi yarı yolda bırakacak ekran kartlı sistem almayın :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri