Radeon HD7950 Bütün Oyunlar Çöküyor

Yiit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar herkese,

Radeon hd7950 ekran kartım 8gb ram ve amd phenom işlemcisine sahip bir bilgisayarım var. Ne kadar sistemim çok iyi olmasa çok sistem istemeyen oyunları oynayabilmem gerekiyor fakat şu ana kadar girdiğim her oyunda hiç kasma olmamasına rağmen oyun bir anda crash veriyor ve atıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 1 aydır çözemedim bu sorunu

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Yiit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuanan kadar denediğim oyunlar rainow fortnite gta 5 ve valorant bu oyunların hepsinde crash yedim

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Merhaba,

Aramıza hoş geldin. Kalıcı olman dileğiyle. Bahsettiğin üzere sistem baya eski ve anladığım kadarı ile crash durumu oyun içerisinde aniden gelişip hiç bir hata vermeden direkt atması ile gerçekleşiyor.

Bu tip durumlarda sistem ara sahne geçişi, kalabalık alanlar veya çatışma anı gibi bölümlerde daha fazla yük altına girerek işin içerisinden sıyrılmaya çalışır. Artık güncellenen oyun motorlarına yetişemeyen Radeon HD7950 ekran kartı sana cevap veremiyor gördüğüm kadarıyla. Çözünürlük düşürme ve grafik ayarlarını düşürmeyi denedin mi? Bu şekilde işin içerisinden biraz da olsa sıyrılabiliriz diye düşünüyorum.

Bu durumu bir de oynuyorsan eğer League of Legends'te deneyebilir misin?

KS

Yiit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lolde de ilk maçlar sıkıntı vermesede iğer maçlar geç giriyor ve ya atıyor . Hata vermiyor demişim fakat amd sürücü zaman aşımına uğradı hatasını veriyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri