Soru Radyatöre 6 Fan Takılır Mı ?

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
19238D27-0BFF-4312-A935-40CE9D38A1D4.jpeg
Dikkatimi çeken bir olay var radyatörün üst kısmına da 3 adet fan takan kimseler gördüm bazen alt kısmına 2 kat toplam 6 fan takıyorlar
Ne derece sağlıklı bu durum yapılabilir mi soğutmaya faydası var mıdır ?

Kasa : Asus Helios Gx601 White
Soğutma : Corsair H170i Elite Lcd

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Ekli dosyayı görüntüle 17810Dikkatimi çeken bir olay var radyatörün üst kısmına da 3 adet fan takan kimseler gördüm bazen alt kısmına 2 kat toplam 6 fan takıyorlar
Ne derece sağlıklı bu durum yapılabilir mi soğutmaya faydası var mıdır ?

Kasa : Asus Helios Gx601 White
Soğutma : Corsair H170i Elite Lcd
Yapilan hareket mantikli hava akisini hizlandirir ve daha fazla sogutur radyatörü. Ama iki tarafa da fan takinca bu sefer kasaya montalama sorun olur. Şöyle yapilabilir arkaya koyulan fanlar icin kisa vida atilir radyatorle temas edilen yerlere üst tarafla da kasaya monte edilir

KS

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
Yapilan hareket mantikli hava akisini hizlandirir ve daha fazla sogutur radyatörü. Ama iki tarafa da fan takinca bu sefer kasaya montalama sorun olur. Şöyle yapilabilir arkaya koyulan fanlar icin kisa vida atilir radyatorle temas edilen yerlere üst tarafla da kasaya monte edilir
Hmm anladığım kadarı ile pc ‘ye takılı halde iken iç kısmında kalan normal 3 fanın takıldığı yere bi 3 daha takılabilir doğru mu anladım .
Kasanın üst kısmı radyatörün orj hali ile monte edilebilir.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Hmm anladığım kadarı ile pc ‘ye takılı halde iken iç kısmında kalan normal 3 fanın takıldığı yere bi 3 daha takılabilir doğru mu anladım .
Kasanın üst kısmı radyatörün orj hali ile monte edilebilir.
O dediginiz imkansiz. Benim anlatmak istedigim radyatörun hem altina hem üstüne 3-3 fanlari yerlestirmek.

KS

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Kasanız da yeterli bir alan var ise yapılabilir de görselde sığmayacak gibi duruyor, bir ölçmeyi deneyin önce sığar ise yapabilirsiniz.

1679479359462.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri