Raijintek Marka Psu Alınır Mı?

RestalFox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdi ileriye dönük PSU almak istiyorum fazla W bir zararı olmaz ama alırken de uzun ömürlü olmasını istiyorum. Böyle bir marka duymadım alsam bir sıkını yaşar mıyım? Benim için önemli olan PSU'larda elektrik kesilmesi elektrik ile alakalı bütün sorunları bertaraf etmesi bilgisayar bileşenlerine zarar gelmemesi birinci önceliğim.

Raijintek'in gördüğüm kadarıyla 6 farklı koruma özelliği bulunan bir güç kaynağı olduğunu fark ettim. Tamamen modüler ve ATX 3.0 standartlarına uygun yeni nesil bir PSU olarak dikkat çekiyor. Ancak, ne kadar güvenilir ve uzun ömürlü olduğu konusunda hala tereddütlerim var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    165.5 KB · Görüntüleme: 133

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Şimdi ileriye dönük PSU almak istiyorum fazla W bir zararı olmaz ama alırken de uzun ömürlü olmasını istiyorum. Böyle bir marka duymadım alsam bir sıkını yaşar mıyım? Benim için önemli olan PSU'larda elektrik kesilmesi elektrik ile alakalı bütün sorunları bertaraf etmesi bilgisayar bileşenlerine zarar gelmemesi birinci önceliğim.

Raijintek'in gördüğüm kadarıyla 6 farklı koruma özelliği bulunan bir güç kaynağı olduğunu fark ettim. Tamamen modüler ve ATX 3.0 standartlarına uygun yeni nesil bir PSU olarak dikkat çekiyor. Ancak, ne kadar güvenilir ve uzun ömürlü olduğu konusunda hala tereddütlerim var.
en kaliteli psu markalarından biridir alabilirsin yani

bu arada 1200 w a gerek yok 800w genelde tüm kasa için yeterli oluyor (rtx 4090 850w gold psu yeter)

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Hocam bu markanın 850 liliği 3.699tl 1000w liği 5.129 1200 lük 5.199 Değmez mi?
Nasıl bir sistem diziyorsunuz ? 850W olanına bakılabilir. Veya Enermax DF.X modeline çıkabilirsiniz

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773

Bunu almazsanız 1200 watlık Rajinteki alın .Aradaki 1000 wattlık o fiata zaten alınmaz.

KS

RestalFox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bunu almazsanız 1200 watlık Rajinteki alın .Aradaki 1000 wattlık o fiata zaten alınmaz.
Rajintek mi Highpower mi? Arada 100 tl lik fark var birisi tam modüler birisi yarı modüler.

NordicVK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Bence de bu ürün tercih edilmeli fiyat farkı göz önünde bulundurulmalı ilerleyen süreçte fiyat avantajı yüzünden rahatça değişikliğe gidilebilir veya satılabilir. Benimde tavsiye ettiğim kaliteli bir seridir.

cekirdeksizislemci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri