Rainbow Six Siege Crash Hatası

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar rx6700 ekran kartım amd 5 5600 işlemci var Rainbow Six Siege oyununu yükledim ne yaparsam yapiyim neye basarsam basiyim crach veriyor maça girmek için tıklıyorum crash grafik ayarlarını değiştirmek istiyorum ya da tam ekran yapmak istiyorum crash veriyor 14 günüde geçti iade de edemiyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz lütfen

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Arkadaşlar selamlar rx6700 ekran kartım amd 5 5600 işlemci var Rainbow Six Siege oyununu yükledim ne yaparsam yapiyim neye basarsam basiyim crach veriyor maça girmek için tıklıyorum crash grafik ayarlarını değiştirmek istiyorum ya da tam ekran yapmak istiyorum crash veriyor 14 günüde geçti iade de edemiyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz lütfen
Diğer oyunlarda denedimiz mi, oyunu tekrar yüklediniz mi ya da doys doğrulaması yaptınız mı? Amd ekran kartı sürümü whql mi?

KS

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Diğer oyunlarda denedimiz mi, oyunu tekrar yüklediniz mi ya da doys doğrulaması yaptınız mı? Amd ekran kartı sürümü whql mi?
sadece bu oyunda yapıyor, oyunu sildim bugün tekrar yükledim yine aynı driver whql ama doys doğrulaması nedir bilmiyorum

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
sadece bu oyunda yapıyor, oyunu sildim bugün tekrar yükledim yine aynı driver whql ama doys doğrulaması nedir bilmiyorum
Bazı yollar gördüm hocam deneyebilirsiniz.
1- Oyun adresinde tahmini böyle yerde ses dosyasının içindeki pc klasörünü silmek.
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Rainbow Six Siege\sounddata\pc
2-Oyunun bulut kayıt sistemini kapatma.
Oyun üstüne sağ tıklayın dosya doğrulama olması lazım.
Windows 11 kullanıyorsanız tam stabil olmadığı için neden de olabilir.

KS

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bazı yollar gördüm hocam deneyebilirsiniz.
1- Oyun adresinde tahmini böyle yerde ses dosyasının içindeki pc klasörünü silmek.
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Rainbow Six Siege\sounddata\pc
2-Oyunun bulut kayıt sistemini kapatma.
Oyun üstüne sağ tıklayın dosya doğrulama olması lazım.
Windows 11 kullanıyorsanız tam stabil olmadığı için neden de olabilir.
Ubisoft Game Launcher a kadar geliyorum games klasörü yok :(

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ubisoft Game Launcher a kadar geliyorum games klasörü yok :(
Başka öneri arka planda çalışan msi afterburner gibi programları kapatmaktı. Onu deneyebilirsiniz. Ubisorf steam hesabında yorumları var bazı sorunlar kesin çözlememiş. Geçici olarak her şeyi kapatıp nerdeyse girme önerilmiş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri