Bu paketlerin içerikleri değişiyor ya şimdi hocam ne sunuyor bize tam olarak ben orda 800 TL yakın bir fiyat gördüm mesela o bana ne vadediyor alırsam.Yakın fiyatta Deluxe Edition var ama içeriğinde değişen bir şey varsa bile yazmıyor. 91TL Olanı alın bence.
Hiç bilmiyorum hocam. Açıklama yapmamışlar.Bu paketlerin içerikleri değişiyor ya şimdi hocam ne sunuyor bize tam olarak ben orda 800 TL yakın bir fiyat gördüm mesela o bana ne vadediyor alırsam.
Haa anladım, Gene de teşekkür ederim aldım şuan indiriyor oyunu bir Hayırlı olsun alirim millet.Hiç bilmiyorum hocam. Açıklama yapmamışlar.
Hayırlı olsun. Güzel oyun.Haa anladım, Gene de teşekkür ederim aldım şuan indiriyor oyunu bir Hayırlı olsun alirim millet.![]()
![]()
jdjdjdkd
Hiç oynamadım bakacam. Videoları izledim çok beğendim ama grafik ayarlarını.Hayırlı olsun. Güzel oyun.
Güzel oyun ben oynuyorum.Hiç oynamadım bakacam. Videoları izledim çok beğendim ama grafik ayarlarını.
Beraber oynarız, kanka acemiyiz biz öğretırsın Bir şeyler. oyun içinde iletişim var mi? Peki.Güzel oyun ben oynuyorum.
Oyun içinde iletişim var ama bende hesap değiştirdim şuanki hesabımda bende acemi olarak gözüküyorumBeraber oynarız, kanka acemiyiz biz öğretırsın Bir şeyler. oyun içinde iletişim var mi? Peki.
Sorun yok kanka beraber olduktan sonra anasını ağlatırız..Oyun içinde iletişim var ama bende hesap değiştirdim şuanki hesabımda bende acemi olarak gözüküyorum
güzel oyun cs bittikten sonra giricemHiç oynamadım bakacam. Videoları izledim çok beğendim ama grafik ayarlarını.
bitmeyen bir oyun source 2 de geliyor artık zor.güzel oyun cs bittikten sonra giricem
ben yazarken cs rakebetciydeydimde bittiğinde rainbow six giriicektim suanda actım giriyorum.bitmeyen bir oyun source 2 de geliyor artık zor.
Hocam pektler arasinda ki fark şu sekilde. Oyuna her yil yeni operatorler geliyor. En ucuz pakette toplamda 6operator acikti galiba. Onun bir ustunde 3. Yil operatorlerine kadar acik. Fiyat arttikca iste acik olan operator sayisi artiyor. Oyun icinde kazandiginiz nam(gold)lar ile operatorleri de acarak kullanabiliyorsunuz. 2017yilindan Beri oynadigim oyundur taktiksel olarak cok guzel ve bi o kadar kanser oyundur. Yeni basladiginiz icin ilk oyunlariniz da cok zorlanip birakabilirsiniz.Merhaba,
Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Rainbow Six Siege adına bugün de almayı düşündüm oyunu lakın 91.60 TL'lik paketi mi? alayım yoksa diğer paketleri mi? almam lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 17454