Ramleriniz nedir ? AnakartArkadaşlar 2x8 ramimimn yanında 2x8 bi ram daha aldım ekran kartının perforamnsı yarı yarıya indi score u 100 se 50 alıyor bu neden olailri acil yardım
h270m plus 2x8 kingston 2x8 kingston biri 3600mhz biri 2133 mhz şu an 2 si 2133 mhz de diğer ikisi 2400 mhz de çalışıyorRamleriniz nedir ? Anakart
Uyumsuzluk yüzünden büyük ihtimalle aynı cl değerlerinde sahip değillerh270m plus 2x8 kingston 2x8 kingston biri 3600mhz biri 2133 mhz şu an 2 si 2133 mhz de diğer ikisi 2400 mhz de çalışıyor
ne yapcazUyumsuzluk yüzünden büyük ihtimalle aynı cl değerlerinde sahip değiller
İşlemcinin max hangi hızı destekliyorsa ona yakın olan ram i kullanınne yapcaz
i7 7700kİşlemcinin max hangi hızı destekliyorsa ona yakın olan ram i kullanın
Ben bilmiyorum o işleri ama dediğim gibi uyumsuzluk yüzündendircl değerini falan arttıkrsak
i7 7700k
öyle artıramazsınız.cl değerini falan arttıkrsak
Ramleriniz mhz ve cl değeride aynı olsa versiyon farkı varsa sorun yaşarsınız aynısı geçen hafta başıma geldi amazondan almıştım geri iade ettim hemen
Aldığınız ramlerin ikiside aynı cl değerine sahip olmalı, bir de forumda dual chanellın daha iyi olduğunu görmüştüm tam bilmiyorum
öyle artıramazsınız.
Beyler eski ramleri taktım sorun düzeldi eskileri çıkartıp 2 yeni rami sadece yeni aldıklarmı taktım sorun gene oldu ramlar bozuk olabilr m ??Ben bilmiyorum o işleri ama dediğim gibi uyumsuzluk yüzündendir
Anakartınız nedir? Aldığınız ramlerin tam modeli nedirBeyler eski ramleri taktım sorun düzeldi eskileri çıkartıp 2 yeni rami sadece yeni aldıklarmı taktım sorun gene oldu ramlar bozuk olabilr m ??
kngston fury 2x8 3600 mhz diye geçiyor prime h270 m plus anakrtımAnakartınız nedir? Aldığınız ramlerin tam modeli nedir
Anakartınız max 2400 mhz destekliyor bundan kaynaklı olabilirkngston fury 2x8 3600 mhz diye geçiyor prime h270 m plus anakrtım
tam oalrak %50 düşüş ama bu kadar fark etmez benceAnakartınız max 2400 mhz destekliyor bundan kaynaklı olabilir
Edertam oalrak %50 düşüş ama bu kadar fark etmez bence