Ram Değişiminden Sonra Mavi Ekran Hatası Ve Hiç Çalışmama

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar bugün laptopuma termal macun yenilemesi yaptım sonra 2 + 2 ramlerimden birini söküp 8gb ram ekledim yani toplam 10 yaptım bunu yaptıktan sonra bilgisayarımı başlatırken mavi ekran hatası almaya başladım "Cihazda bir sorun oluştu. Yeniden başlatılması gerekiyor" gibi hatalar aldım daha sonra 8gb lık yeni taktığım rami söküp geri eski 2gb lık rami takarak laptop u yine 2+ 2 toplam 4gb olacak şekilde başlattım hiçbir sorun olmadan bilgisayar başladı ondan sonra bütün ramleri söküp sadece 8gb ram taktım ve mavi ekran bile vermedi bilgisayarın açılırken yandığı tuşlar yanıyor ekran gelmiyor 5 saniye civarı sonra bilgisayar kendini kapatıyor. ne denediysem bundan kurtulamadım örneğin ilk baştaki haline getirdim 2+2 yaptım 2+8 yaptım 2 yaptım 8 yaptım hiçbirşekilde bilgisayar açılmadı şuandada açılmamaya devam ediyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
uyumsuz olmuştur bilgisayarına yada biostan kaynaklı sıkıntı olmuştur ramlerin mhz kontrol edebilirsin. yoksa eski şekilde çalıştır bozmadan yani 2+8 garip olmuş hata vermesi normal

KS

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
uyumsuz olmuştur bilgisayarına yada biostan kaynaklı sıkıntı olmuştur ramlerin mhz kontrol edebilirsin. yoksa eski şekilde çalıştır bozmadan yani 2+8 garip olmuş hata vermesi normal
hocam biz bu 8gb rami uyuşuyor diye aldık internetten gördüğümüz kadarıyla uyuşuyorduda size laptop modelini ve ram bilgilerini iletsem bir kontrol etme şansınız varmı acaba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri