Yardım Ram Desteği

HamzaArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar

Sisteminde Asus Tuf Gaming X570 plus anakart , Ryzen 3600X işlemci , Corsair Vengance Pro RGB 16(2*8)Gb 3600Mhz RAM ve Asus Tuf RTX 3070Tİ ekran kartı var. RAM miktarını 32Gb'a çıkarmak istiyorum fakat şöyle bir sorum olacak. Mevcutta kullandığım RAM'lerin aynısından alsam 4*8 3600Mhz olarak kullanabilir miyim yoksa RAM'ler stok hızlarında mı çalışır. Bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Herkese hayırlı geceler.

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
kullanabilirsin anakartın 4 slot u var ve 128 gb bellek desteği mevcut her türlü çalışır aynı marka ve aynı cl değere sahip alırsanız iyi olur.

Niye yükseltmek istiyorsunuz 16 gb şuan için yeterli gelmiyor mu onun yerine işlemci yükseltmeyi düşüne de bilirsiniz o ekran kartını o işlemci online oyunlarda hele darboğaz yapması mümkün.

KS

HamzaArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kullanabilirsin anakartın 4 slot u var ve 128 gb bellek desteği mevcut her türlü çalışır aynı marka ve aynı cl değere sahip alırsanız iyi olur.

Niye yükseltmek istiyorsunuz 16 gb şuan için yeterli gelmiyor mu onun yerine işlemci yükseltmeyi düşüne de bilirsiniz o ekran kartını o işlemci online oyunlarda hele darboğaz yapması mümkün.
Bir sonraki adım işlemci yükseltmesi olacak inşallah :)

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
işlemci için kesinlikle r7 5800x3d alman lazım diğer modelleri düşünme anakartın iyi besler vrm ler ısınmaz bu işlemciyede en az 240 mm sıvı soğutucu veyahut en az noctua nd 15 veya ak620 kule tipi soğutucu şart.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri