Yardım Ram Hızı Düşük Ve Değiştirilemiyor..!!!

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Benim Ramlarimi Kontrol Ettiğimde 1333Mhz Ramlar Herşey Doğru Hatta Görev Yöneticisinde De Aynı Görünüyor Lakin BIOS Üzerinden Sistem Bilgisine Baktığımda CPU-Z İle Baktığımda Hatta OCCT Üzerinden Baktığımda 666,7-/-665,7 Görünüyorlar Çalışma Frekansı Olarak Fakat BIOS Üzerinde XMP Yada Benzer Bir Değiştirme Yeri Yoktu Sistemim HP Eski Bir Hazır Kasa Ve İdareten Kullanıyorum Askerden Sonra Değişecek PC Ama İdare Etsin Diye Bişeyler Yapıp Toparlamaya Çalışıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim..

HeliosTVs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BIOS Update yapılmadıysa BIOS Update yaptıktan sonra tekrar deneyin bir hocam.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam BIOS Versyonlarına Girdiğimde PC'me Tanımlı 5 Farklı BIOS Görünüyor Lakin HP'nin Help Center Mı Ne Var Oradan Bakınca Görünen Bir Update Yok Lakin Elle Girip Bakınca Görünüyor Yanlışı Yüklemekten Korkuyorum Ondan Elleşmedim Bende Yardımcı Olursanız Bir Bakmak Bulmak İsterim Doğru Update'i (Ram Sorunum Düzelcekse)
Hocam Bir De Benim PC Eski Olduğu İçin Doğal Olarak CPU Da Eski Ondan Dolayı Da Olur Mu CPU İle ALakalı Vsr (i5 2500)

Hocam Başka Bir Forumda Da Eşdeğer Zamanda Sormuştum Ve O Forumdan Ram Frekansı 2 İle Çarpılıyor Falan Diye Bir Durum Bildirisi Geldi Doğrumudur Bu ?!

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri