Ram Slotları Gitti

iskender42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Termal macun değiştirdim sadece ramlerin yerini bile oynamamıştım işlemciye zarar vermedim her zamanki gibi yaptım
Ama görüntü gelmedi bir türlü
2 ve 4. Slotları kullanıyordum dual Chanel
Sadece 2. Slotta takılıyken açılıyor bilgisayar diğer türlü dram ışığı yanıyor görüntü gelmiyor bios resetleme güncelleme hepsini yaptım ve formatta attım ama düzelmedi napabilirim dostlar kafayı yedim

NakreS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yanlız ram çıkarınca açıyor demişsin ramleri çıkar bağlantı soketini kalem silgisi ile temizle tekrar dene

aliya6845

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Oksitlenme sorununuz olabilir. Diş fırcası ve alkol (içemeliklerden bahsetmiyorum tabi dezenfektanlıklardan kolanya da olmasın lütfen) veyahut en sağlısı ve iyisi tiner ile güzel hassas çekilde fırçalayrak temizlemenizdir. Eğer yine bir sonuç alamıyorsanız kanallarda bir sorun oluşmuş olabilir yada fabrikasyın lehimlerde hemen bir teknik servisten destek almanızı öneririm donanımsal olarak.

KS

iskender42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Silgi ile de temizledim oksit sorunu da olmaz sistem de daha yeni 5-6 aylık sistem mesela 1. Ve 3. Slotu hiç kullanmadım ama onlarda da çalışmıyor sanırım garantiye göndermekten başka çarem kalmadı

aliya6845

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Silgi oksiylenmeye karşı pek faydalı değildir bilginize hatta ince pinler için hızlı kavrayıp takılabileceğindne yamultma hatta kaoparma gibi sorunlarda oluşturabilir ayrıca bşr fırça gibi net bit temizlik sağlamaz.
Tabi ki saplıklı olan garanti kapsamındaysa ürün teknik service teslim etmek en sağlıklı ve menfaatinşize çözüm olacaktı.

Geçmiş olsun

NakreS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Silgi ile de temizledim oksit sorunu da olmaz sistem de daha yeni 5-6 aylık sistem mesela 1. Ve 3. Slotu hiç kullanmadım ama onlarda da çalışmıyor sanırım garantiye göndermekten başka çarem kalmadı
MSI ana kartda ben açılmama gibi sorun yaşamıştım pili çıkarıp bekledim bı 10 dk sonra tekrar denedigim de açılmıştı bir sende dene olmuyor ise bilen birinin kontrol etmesi şart olmuş

umutbedir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
BIOS Pil çıkartın öyle güç verin. Ardından kapatıp tekrar takın ve çalıştırın. Muhtemelen ramleri çıkartıp taktığınız sırada bilgisayar bi kendine gelememiştir. Bu tür olaylar bende de sık sık olabiliyor. Bunun dışında yapabileceğiniz garantiye göndermek yeterli olacakıtr.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri