Ram taktıktan sonra görüntü gelmiyor

kuzgunsp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün yeni bir ram satın aldım modeli gskills 2022 çıkışlı ddr4-3000mhz 1.35v cl16 eski ram da 2020 çıkışlı aynı değerlere sahip ama yeni rami slota takınca görüntü gelmiyor bios pilini çıkarıp taktım bios güncelledim ne yaptıysam görüntü alamıyorum anakartım: asus ex-a320m- gaming eski ramı takınca görüntü geliyor yeni rami tek başına taktım görüntü yok tüm slotlarda denedim sorun devam etti
BBD532E1-20D6-4B37-8454-65A10DA2BF60.jpeg

KS

kuzgunsp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Maalesef sorun devam ediyor yeni ram takınca hdd ışığı yanmıyor eskiyi takınca yanıyor

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam söyleyeceklerim tamamen kurgusal veya absürt gelebilir. Lakin 2022 Jan. çıkışlı olan Ram'in orta boşluk noktasının solunda neden altın renkte pin yok (ne dendiğini bilmiyorum pin dedim o yüzden :D) 2020 olanda orta boşluğun solunda var o pinden. Bundan yola çıkarak donanım sorunu olabilir mi? Başka 2022 Jan. çıkışlı ram bakmanız mümkünse bir göz atın isterseniz.

KS

kuzgunsp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam söyleyeceklerim tamamen kurgusal veya absürt gelebilir. Lakin 2022 Jan. çıkışlı olan Ram'in orta boşluk noktasının solunda neden altın renkte pin yok (ne dendiğini bilmiyorum pin dedim o yüzden :D) 2020 olanda orta boşluğun solunda var o pinden. Bundan yola çıkarak donanım sorunu olabilir mi? Başka 2022 Jan. çıkışlı ram bakmanız mümkünse bir göz atın isterseniz.
Orada bir pin yok resimde çıktığı kadarda altın renginde değil ama uyuşmama ihtimali var mı acaba?

KS

kuzgunsp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hiç bir şekilde görüntü gelmiyor sanırım iade edeceğim

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Orada bir pin yok resimde çıktığı kadarda altın renginde değil ama uyuşmama ihtimali var mı acaba?
Yani aklıma ramin arızalı olmasından başka bir şey gelmiyor çünkü bütün değerler birbiri ile aynı. Pratikten ilerlersek sadece yeni aldığınız rami taktığınızda görüntü alıyor musunuz?

KS

kuzgunsp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani aklıma ramin arızalı olmasından başka bir şey gelmiyor çünkü bütün değerler birbiri ile aynı. Pratikten ilerlersek sadece yeni aldığınız rami taktığınızda görüntü alıyor musunuz?
hayır yeni aldığım rami takınca da görüntü yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri