Yani, stabil gibi ama 6000-6400 mhz daha stabil ama sırf bunun için elinde 6800mhz varken satıp geçilir mı bilemem.Anakrtı almafım daha rogx870 düşünüyorum ama 6800 mhz amd için stabil değil diyolar
Stabilite bozulursa ne olur mesela fps kaybıkıYani, stabil gibi ama 6000-6400 mhz daha stabil ama sırf bunun için elinde 6800mhz varken satıp geçilir mı bilemem.
kısa vade de sorun olmayabilir fakat zorlanmaya başladığı zamanlarda restart ve siyah ekran sorunları çıkabilir. Mavi ekran hataları verebilir. 6000 ve 62000 mhz ramler öneriliyormuş genelde x3d işlemciler de. Tabiiki sadece kötü tarafından bakmamak da gerek. Sorun kesinlikle çıkar denemez fakat çıkmama garantisi verilemez. İlerleyen zamanlarda sorunlar çıkmaya başlarsa ramler den olduğunu bilirsin en azından. Bios dan frekans düşürürsün olur biter.Stabilite bozulursa ne olur mesela fps kaybıkı
frekans düşürebiliyosak zaten sorun yok demektir. teseşşekkürler hocam aradığım cevap buydu. ama yinederam değiştirmek daha mantıklı olurmu yoksa gerek yokmukısa vade de sorun olmayabilir fakat zorlanmaya başladığı zamanlarda restart ve siyah ekran sorunları çıkabilir. Mavi ekran hataları verebilir. 6000 ve 62000 mhz ramler öneriliyormuş genelde x3d işlemciler de. Tabiiki sadece kötü tarafından bakmamak da gerek. Sorun kesinlikle çıkar denemez fakat çıkmama garantisi verilemez. İlerleyen zamanlarda sorunlar çıkmaya başlarsa ramler den olduğunu bilirsin en azından. Bios dan frekans düşürürsün olur biter.
memory frekans: 6000
cl: 30 - 32
expo açık eğer varsa expo1
Soc voltage 1.20 - 1.25
Bu ayarda bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Yaşamamaya devam edersen bunda kal![]()
Gerek olacağını sanmıyorum.frekans düşürebiliyosak zaten sorun yok demektir. teseşşekkürler hocam aradığım cevap buydu. ama yinederam değiştirmek daha mantıklı olurmu yoksa gerek yokmu