- Tepki
- 4
Pek anlamam bu işlerden termal ped dediginiz mavi olan şey degilmi?İçinde yamuk görünen şey termal pad ise sıkıntı olmaz.
RAM düzgün, soğutucu blok düzgün.
Soğutucu blok ile RAM'in üzerindeki çipler arasında ısıyı ileten bir materyal. Aşağıya resim ekledim. Bu tip bir malzeme.Pek anlamam bu işlerden termal ped dediginiz mavi olan şey degilmi?
İade,değişim yapmama gerek yok yaniSoğutucu blok ile RAM'in üzerindeki çipler arasında ısıyı ileten bir materyal. Aşağıya resim ekledim. Bu tip bir malzeme.
Ekli dosyayı görüntüle 45934
Sistemi yeniliyorum maalesef anakartim ve işlemcim daha gelmediArızası mı var? Çalışmıyor mu?
Takıp denediniz mi?
Sisteme takıp deneyin ve sonra CPU Z üzerinden RAM sekmesinden ekran görüntüsünü paylaşın yardımcı olalım.
Taktığınız slotu seçmeniz lazım CPU-Z den.
Tamam, şartsız iade süresi 14 gün.Sistemi yeniliyorum maalesef anakartim ve işlemcim daha gelmedi
Cok tesekkür ederim hocam o değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz içinTamam, şartsız iade süresi 14 gün.
Eğer arızalı olursa da ilk 6 ay içerisinde kusurlu ürün olmasından ötürü tüketici kanuna göre ve sizin isteğinize sorarak değişim/iade/tamir yaptırmak zorundalar. Bu değişim/iade/tamir seçimlik hakkı müşteriye yani tüketiciye aittir ve siz karar verirsiniz. Yasal haklarınız bunlardır efendim. Satıcı firma bu yasal şartları karşılamazsa Tüketici Hakem Heyetine başvurup kanun hükmünde kararla yapmaya mecbur bırakırsınız. Yani yasalar sizin yanınızda olur. İade etmek istiyorum dediğinizde aksini savunamazlar. İade işinize gelmezse ve eğer değişim isterseniz değişim yapmak zorundalar.