Ramnit Virüsü

Hakan Çal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese selamlar. Birkaç günden önce sürekli Windows Defender'den aldığım uyarıyı tınlamamıştım. Artık sinirimi bozmaya başlamıştı hep bildirim geliyordu. Bende araştırmak istedim ve bilgisayarımın büyüik bir tehlikede olduğunu anladım. Bu konuda virüsün nasıl temizleneceğni açıklayacağım.

Ramnit virüsü bilgisayarımıza nereden bulaşır;

[font=Arial, Helvetica, sans-serif] Ramnit virüsü bilgisayarımıza internet üzerindeki zararlı yazılım içeren web sitelerinden, e-postalardan ve genellikle korsan oyunlardan veya crack’lerden bulaşmakta.[/font]

Ramnit virüsü bilgisayarımıza ne tür zararlar verir;

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Ramnit virüsü[/font][font=Arial, Helvetica, sans-serif]nün bulaştığı bilgisayarlarda aşırı derecede[/font][font=Arial, Helvetica, sans-serif] yavaşlama, kasma[/font][font=Arial, Helvetica, sans-serif] ve [/font][font=Arial, Helvetica, sans-serif]yeniden başlama [size=small][font=Arial, Helvetica, sans-serif]Ayrıca belirli aralıklarla bilgisayarınızın ekran görüntülerini virüsü kodlayan ya da geliştiren kötü niyetli kişilere göndermekte.[/font][/font][/size]

Ramnit virüsünü bilgisayarımızdan nasıl temizleriz;

Öncelikle size vereceğim linkteki virüs programını indirin, virüs taramasını başlatın yaklaşık 10 dakikada tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı tekrardan başlatın bilgisayarınız RAMNİT VİRÜSÜ'nden temizlenmiş olacaktır.

Virüs Programı Link; http://download.cnet.com/malwarebytes-anti-malware/windows.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri