Basliktaki kablosuz beyaz oyuncu kulakligi alinirmi max butce 1800 2000 bandinda mikrofonu guzel olan bir beyaz kablosuz kulaklik ariyorum (oyun icin) bu kulaklik cok hosuma gitti alinirmi sizde (havitten öneri yapmayın rampage daha iyidir direk)
Kafadan rahat olmak istiyorum şimdi nasıl diyeyim su icerken cikar tak yemek yerken aynı iceri gitmem gerekikrne ayni en basit şey olarak kulaklikta kablo çok zahmetli düzeni oturmuyor yani yokmudur 2k altına 2600fln veremiycegim rakamRampage'in kulaklıklarını asla ve asla önermiyorum yaklaşık 3 kulaklık aldım ve 3'üde bozuldu(herhangi hor kullanımı olmadı).
Eğer güzel ve kablosuz bir kulaklık istiyorsan F/P olan;
https://www.gaming.gen.tr/urun/1513...-7-1-surround-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik/
Bu kulaklığı önerebilirim.
Attığım kulaklık kablosuz*Kafadan rahat olmak istiyorum şimdi nasıl diyeyim su icerken cikar tak yemek yerken aynı iceri gitmem gerekikrne ayni en basit şey olarak kulaklikta kablo çok zahmetli düzeni oturmuyor yani yokmudur 2k altına 2600fln veremiycegim rakam
Biliyorumda 2600gibi bir bütçem yok hoca. 2 defa da belirttim bunu adam akıllı kulaklık yoksa 2k altına kablolu alacam mecburAttığım kulaklık kablosuz*