- Tepki
- 0
rampage iceblade c5 sıvı soğutmamın cpu sıcaklığı gösterge panelinde sıcaklık göüzkmüyordu bende driver bulmayı denedim 1 adet buldum segment bilgisayar sitesinden bu seferde kurduktan sonra uygulama açılmıyordu bende denetim masasından kaldırdım fakat tam olarak silinemedi manuel olaran silmeniz gerekiyor diyordu ve her pc yi yeniden açtığımda banacpu temp driver 2.0 exe bilgisayaranızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz diye karşıma çıkıyordu bende başlatma menüsünden kaldırdım artık karşıma çıkmıyor virüs mü diye denedim windows defender tam koruması başlattım hiç bir şey bulamadı emin olamayıp bu sefer sadece program files x86 klasörünü tarattım çünkü orda kayıtlıydı ama yine tehdit bulamadı yani virüs olmadığını düşünüyorum ama hala bir driver bulamadım yani gösterge paneli hala çalışmıyor bu arada pc yi vatan bilgisayardan topladım ordaki adam sordum modelini yazıp internetten indir kur dedi zaten o söyleyince böyle yaptım ama hiç işe yaramadı yani 2 konu hakkında destek istiyorum 1. si cpu temp driver 2.0 exe yi nasıl tamamen kaldırabilirim 2. nasıl sıvı soğutmamdaki gösterge panelini nasıl aktif hale getirebilirim. indirdiğim link: www.desteksegment.com/urun/rampage-iceblade-c5-beyaz-72cfm-2000rpm-argb-fan-am5-lga1700-ledli-tup-120mm-sivi-sogutmali-cpu-fan