Rampage Klavye Tuş Basmıyor!

yefesaricelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

CS:GO oynarken birden W ve D tuşları aynı anda basmamaya başladı daha doğrusu D tuşu başka hiçbir tuşla aynı anda basmıyor kapatıp açtım sorun yine çözülmedi.

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhabalar, CS:GO oynarken birden W ve D tuşları aynı anda basmamaya başladı daha doğrusu D tuşu başka hiçbir tuşla aynı anda basmıyor kapatıp açtım sorun yine çözülmedi.
Klavye eski ise tuş ömrünü yitirmiş olabilir mi hocam, membran klavyelerde oluyor bazen böyle problemler

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
Sadece oyunda mı bu sorunu yaşıyorsunuz ? Normal kullanımda da aynı sorun var mı ? Eğer sadece oyunda ise yapmış olduğunuz konfigürasyon ayarları ile alakalı bir durum. Oyun içerisinde yaptığınız tüm ayarları sıfırlayarak veya oyunu tamamen silip yeniden yükleyerek test edebilirsiniz.

KS

yefesaricelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,
Sadece oyunda mı bu sorunu yaşıyorsunuz ? Normal kullanımda da aynı sorun var mı ? Eğer sadece oyunda ise yapmış olduğunuz konfigürasyon ayarları ile alakalı bir durum. Oyun içerisinde yaptığınız tüm ayarları sıfırlayarak veya oyunu tamamen silip yeniden yükleyerek test edebilirsiniz.
Sadece oyunda yaşıyorum evet oyundaki ayarları sıfırladım sıraya tekrar yüklemek kaldı. Ama ondan önce başka bir oyunda deneyeceğim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri