- Tepki
- 37
Rampage.x horse 650 watt kasa aldım psu da sıkıntı yaşar mıyım başka forumlarda hep kötülemişler
çıkarma ihtimali yüksekRampage.x horse 650 watt kasa aldım psu da sıkıntı yaşar mıyım başka forumlarda hep kötülemişler
Oc yapmazsam sıkıntı olur muçıkarma ihtimali yüksek
Haklısınız lakin yinede riskHer ürünü kötüleyen illaki çıkar bence yeterli sorun çıkartmaz
Ne gibi bir sorun çıkartabilir hocam merak ettim yani neyden dolayı sorun çıkartırçıkarma ihtimali yüksek
Psu kasanın içine gömülü vatandan aldım vatandan yeni bir psu alırsam değiştirirler miEğer olurda kafanda soru işareti kalıyorsa ve gönlünü rahat hissetmiyorsan yeni psu alabilirsin. Daha önce öyle bir psu ile karşılaşmadım ne dersem yalan olur.
İade etmek anlamında demiyorum montaj anlamındaPsu kasanın içine gömülü vatandan aldım vatandan yeni bir psu alırsam değiştirirler mi
Psu kasanın içine gömülü vatandan aldım vatandan yeni bir psu alırsam değiştirirler mi
İade etmek anlamında demiyorum montaj anlamında
Gömülü dediğim alt kısmında kapalıBir resim atsana merak ettim gömülü psu ilk defa denk geleceğim![]()
o kısma bir giriş yeri var psu oradan çıkar diye düşünüyorum o yüzden aklında soru işareti varsa gönlünde rahat değilse alırsın güzel bir psu koyarsın sistemine alacaksan FSP alabilirsinGömülü dediğim alt kısmında kapalı
Çokta değiştirmek istemiyorum ama yanma riski vs var mı oc yapmazsamTamam da illaki
o kısma bir giriş yeri var psu oradan çıkar diye düşünüyorum o yüzden aklında soru işareti varsa gönlünde rahat değilse alırsın güzel bir psu koyarsın sistemine alacaksan FSP alabilirsin![]()
Ne dersem yalan olur da yok diye düşünüyorum niye yansın durduk yere. Çok kötü bir markanın ürünümü tam model ismini at bize de araştırıyım ama yeni aldıysan sorun olmaz heraldeÇokta değiştirmek istemiyorum ama yanma riski vs var mı oc yapmazsam
Modeli yok kasayla beraber geldiNe dersem yalan olur da yok diye düşünüyorum niye yansın durduk yere. Çok kötü bir markanın ürünümü tam model ismini at bize de araştırıyım ama yeni aldıysan sorun olmaz heralde
İnternetten araştırdım sanırım bu ama emin değilimNe dersem yalan olur da yok diye düşünüyorum niye yansın durduk yere. Çok kötü bir markanın ürünümü tam model ismini at bize de araştırıyım ama yeni aldıysan sorun olmaz heralde
Olur.Oc yapmazsam sıkıntı olur mu
Haklısınız lakin yinede risk
Herhangi bir nedeni var mı yoksa direk rampage olduğu için mi öyle diyorsunuzO
Olur.
İç ünite kötü dandik kapasitörlere sahip elektrik gidip gelmesinde bile sorun çıkarır.Ne gibi bir sorun çıkartabilir hocam merak ettim yani neyden dolayı sorun çıkartır
1000tl ve altına ne önerirsinizİç ünite kötü dandik kapasitörlere sahip elektrik gidip gelmesinde bile sorun çıkarır.
Modeli yok kasayla beraber geldi
İnternetten araştırdım sanırım bu ama emin değilim
Rx6600 ryzen 5 5500 asus prime b550m k anakartİç ünite kötü dandik kapasitörlere sahip elektrik gidip gelmesinde bile sorun çıkarır.
Teşekkür ederimBu ise sıkıntı yok hız aşırtma denemediğin sürece gönül rahatlı ile kullanırsın. Evde çok(günde 1 den fazla) elektirik kesikliği olduğunda güvenlik açısından arkadaki açıp kapatma yerinden kapatırsın ki ez kasa sistemin arızalanmasın.
1000tl ve altına ne önerirsiniz
www.n11.com