Rampage x horse 650 aldım

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Rampage.x horse 650 watt kasa aldım psu da sıkıntı yaşar mıyım başka forumlarda hep kötülemişler

fth6868

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Her ürünü kötüleyen illaki çıkar bence yeterli sorun çıkartmaz

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Eğer olurda kafanda soru işareti kalıyorsa ve gönlünü rahat hissetmiyorsan yeni psu alabilirsin. Daha önce öyle bir psu ile karşılaşmadım ne dersem yalan olur.

KS

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Eğer olurda kafanda soru işareti kalıyorsa ve gönlünü rahat hissetmiyorsan yeni psu alabilirsin. Daha önce öyle bir psu ile karşılaşmadım ne dersem yalan olur.
Psu kasanın içine gömülü vatandan aldım vatandan yeni bir psu alırsam değiştirirler mi

Psu kasanın içine gömülü vatandan aldım vatandan yeni bir psu alırsam değiştirirler mi
İade etmek anlamında demiyorum montaj anlamında

KS

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 27

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Tamam da illaki
Gömülü dediğim alt kısmında kapalı
o kısma bir giriş yeri var psu oradan çıkar diye düşünüyorum o yüzden aklında soru işareti varsa gönlünde rahat değilse alırsın güzel bir psu koyarsın sistemine alacaksan FSP alabilirsin ;)

KS

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Tamam da illaki

o kısma bir giriş yeri var psu oradan çıkar diye düşünüyorum o yüzden aklında soru işareti varsa gönlünde rahat değilse alırsın güzel bir psu koyarsın sistemine alacaksan FSP alabilirsin ;)
Çokta değiştirmek istemiyorum ama yanma riski vs var mı oc yapmazsam

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Çokta değiştirmek istemiyorum ama yanma riski vs var mı oc yapmazsam
Ne dersem yalan olur da yok diye düşünüyorum niye yansın durduk yere. Çok kötü bir markanın ürünümü tam model ismini at bize de araştırıyım ama yeni aldıysan sorun olmaz heralde

KS

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Ne dersem yalan olur da yok diye düşünüyorum niye yansın durduk yere. Çok kötü bir markanın ürünümü tam model ismini at bize de araştırıyım ama yeni aldıysan sorun olmaz heralde
Modeli yok kasayla beraber geldi

İnternetten araştırdım sanırım bu ama emin değilim

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 16
  • A6919BE4-4D86-429B-BF65-51D07EEB769E.png
    A6919BE4-4D86-429B-BF65-51D07EEB769E.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 15

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Bu ise sıkıntı yok hız aşırtma denemediğin sürece gönül rahatlı ile kullanırsın. Evde çok(günde 1 den fazla) elektirik kesikliği olduğunda güvenlik açısından arkadaki açıp kapatma yerinden kapatırsın ki ez kasa sistemin arızalanmasın.
Modeli yok kasayla beraber geldi

İnternetten araştırdım sanırım bu ama emin değilim

KS

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
İç ünite kötü dandik kapasitörlere sahip elektrik gidip gelmesinde bile sorun çıkarır.
Rx6600 ryzen 5 5500 asus prime b550m k anakart

Bu ise sıkıntı yok hız aşırtma denemediğin sürece gönül rahatlı ile kullanırsın. Evde çok(günde 1 den fazla) elektirik kesikliği olduğunda güvenlik açısından arkadaki açıp kapatma yerinden kapatırsın ki ez kasa sistemin arızalanmasın.
Teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri