Beyler aldım geliyor gelsin inceleme videosu ile sizlerleyim istediğiniz merak ettiğiniz varsa buraya yazın hepsini cevaplıyayım elimden geldiği kadar
system3276' Alıntı:genel bir inceleme yparsan daha güzel olur
system3276' Alıntı:ne yapılabilir hangi alanda kullanılır gibi vs
system3276' Alıntı:Sen bunları anlatacaksin millete![]()
system3276' Alıntı:ne yapılabilir hangi alanda kullanılır gibi vs
Lightning' Alıntı:beyler raspi geldi telefonum servisten geldiği zaman muhtemelen 2 gün içinde gelir ve bende cuma yüklerim videoları sistem nasıl kurulur ne nedir ne değildir genel problemler ve yorumlarda en çok yapılması istenilen projeyi en çok beğeni alan projeyi yapmayı deneyeceğim bu arada adminler bana ulaşabilirse ortak birşeyler yapamayı isterim bi ulaşıversinler
InFlames' Alıntı:system3276' Alıntı:ne yapılabilir hangi alanda kullanılır gibi vs
Donanımdan bahsedersin kod yazmadan vb.
Yardımcı olduysa rep lerinizi lütfen esirgemeyin
Lightning' Alıntı:beyler raspi geldi telefonum servisten geldiği zaman muhtemelen 2 gün içinde gelir ve bende cuma yüklerim videoları sistem nasıl kurulur ne nedir ne değildir genel problemler ve yorumlarda en çok yapılması istenilen projeyi en çok beğeni alan projeyi yapmayı deneyeceğim bu arada adminler bana ulaşabilirse ortak birşeyler yapamayı isterim bi ulaşıversinler
En kısa zamanda arduino almanı öneririm
bende ardiuno nun dolu malzemesi var servo motor, bluetooth modül, motor sürücü, ultrasonik mesafe sensör, arduino uno,
led, siren, hareket sensörü vb. şeyler var ama video yüklemeyi sevmediğimden videoda çekmiyorumda atmıyorumda
Lightning' Alıntı:InFlames' Alıntı:Donanımdan bahsedersin kod yazmadan vb.
Yardımcı olduysa rep lerinizi lütfen esirgemeyin
En kısa zamanda arduino almanı öneririm
bende ardiuno nun dolu malzemesi var servo motor, bluetooth modül, motor sürücü, ultrasonik mesafe sensör, arduino uno,
led, siren, hareket sensörü vb. şeyler var ama video yüklemeyi sevmediğimden videoda çekmiyorumda atmıyorumda
ardiuno yu almak pek mantıklı gelmiyor zaten o sensörlerin hepsini ekliyebiliyorsun ve rpi daha heçkırımsı
https://www.youtube.com/watch?v=7vhvnaWUZjE
anlarsın hangisi daha iyi
InFlames' Alıntı:Lightning' Alıntı:ardiuno yu almak pek mantıklı gelmiyor zaten o sensörlerin hepsini ekliyebiliyorsun ve rpi daha heçkırımsı
https://www.youtube.com/watch?v=7vhvnaWUZjE
anlarsın hangisi daha iyi
Bende başta bu işi bilseydim rpi alırdım yani arduino almazdım
bu işi arduino aldıktan sonra öğrendim
bu arada sana faydalı olacak bir yorum yazdıysam rep vermeni rica ediyorum