Yardım Razer Black Shark V2 X Kulaklık Hayal Kırıklığımı?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Blacksharkın V2 X modelini amazondan sipariş vermiştim. Cihazın Surround 7.1 programının kurulumunu pcye tamamladım. Ses konusunda öve öve bitiremedikleri razerin sesi bana nedense çok az geldi. Modelin ses ekran kartı vs. yok. Kulaklıktan ve pcden ses sonuna kadar açık
durumda olmasına rağmen yinede o son seste bile hiç tatmin etmedi. Jack girişiyle bağlı fotoğrafta attığım gibi acaba yanlış yaptığım birşeymi oldu diye size danışmak istedim. Sonuçta 1000₺ gibi bir ücret ödedim fakat istediğim ses seviyesi hiç tatmin edici değil. Ne yapmam gerekli şimdiden çok teşekkür ederim tecrübeleriniz için. Sistemim imzamda yazılıdır.

Ekli dosyalar

• IMG_20230331_081649.jpg
    IMG_20230331_081649.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230330_144210.jpg
    IMG_20230330_144210.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Surround 7.1 ses kartının uygulamasını bilgisayara yükledim. Ses konusunda öve öve bitiremedikleri razerin sesi bana nedense çok az geldi. Kulaklık ve pcden ses sonuna kadar açık yinede o son seste bile ideal seviyede bir ses alıyorum. Ayarlardan 7.1 surround seçili aygıtta. Jack girişiyle bağlı fotoğrafta attığım gibi acaba yanlış yaptığım birşeymi oldu diye size danışmak istedim. Sonuçta 1000₺ gibi bir ücret ödedim fakat istediğim ses seviyesi hiç tatmin edici değil. Ne yapmam gerekli şimdiden çok teşekkür ederim tecrübeleriniz için.
telefonden ve baska bir cihazdan ses testi denermisiniz, kullaklıktaki ses tekerliğini sona cektiniz mi ve uygulamadan ses seviyesini yükseltmeniz gerek seri kodunu girdim olmadı yazmısınız razer canlı desteğe yazın ve sizlere yeni bir seri göndermesi icin kendi seri kodunuzu girini ve sizlere yeni seri kodu göndericeklerdir

ve güncellemeler , drivers güncell mi

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Hocam
Başlat - Realtek Audio Console - Gelişmiş Ayarlar çıkan yerde ön ve arka panel olacak. Kulaklığı hangi panele taktıysanız orada belirir, Hoparlör olarak gözüküyorsa tıklayıp onu kulaklık diye değiştirin

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Hocam
Başlat - Realtek Audio Console - Gelişmiş Ayarlar çıkan yerde ön ve arka panel olacak. Kulaklığı hangi panele taktıysanız orada belirir, Hoparlör olarak gözüküyorsa tıklayıp onu kulaklık diye değiştirin.

Ekstra olarak
Başlat - Aygıt yöneticisi - Ses video ve oyun destekleyicisi - Çıkanların hepsini kaldırın. Sonra anakart ses driverını anakart sitesinden indirin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri